Feltáratlan póker-kincsesbánya

Caffe Etüd & Cocktail Bár és Játékterem

 

Ahogy a forralt bornak, a gyümölcsöknek vagy az esőben csókolózásnak, úgy a kártyajátékoknak is megvan a maga szezonja, mégpedig a hideg, unalmas, téli esték. Amennyiben viszont szeretnénk meghívni barátainkat egy színvonalas pókerpartira, bizony erre Dunaszerdahelyen nincs törvényes lehetőség.  A várostól néhány kilométerre lévő Vezekényen azonban egy feltáratlan kincsesbánya, egy igényesen kialakított  játékterem várja a pókert kedvelőket!

_dsc0606Az Etüd Caffé & játékterem a hét minden napján lehetőséget biztosít élő játékra. A játéktermet elkülönítették a kávézótól, így zavartalan lehet a szórakozás. A vendég diszkrét és elegáns környezetben, kellemes kiszolgálás mellett élvezheti az itt töltött időt.

_dsc0559Bár a dohányzás megengedett, cigifüstöt alig érezni. A nagy teljesítményű elszívó berendezések a nemdohányzók számára is kellemes közeget teremtenek.

Aki még nem látott élő pókert, ezt csütörtökönként megteheti az Etüd Cafféban. A játékterem színvonalát emelik a rendelkezésre álló profi osztók, valamint az, hogy lehetőségünk van a póker különböző fajtáit kipróbálni: az örök kedvenc No Limit Texas Holdem mellett az újonnan felkapott Pot Limit Omahát is. Az exkluzív ételek, italok és külünféle koktélok mellett, melyek a játékosok számára ingyenesek, csábító bónuszok várják a vendégeket.

Ide legalább egyszer minden játékkedvelő dunaszerdahelyinek el kell látogatnia!

ETÜD Caffe & Herňa

Cím: Hlavná 45

Vozokany, Trnavský, Slovakia

Nyitvatartás: 12.00-04.00

Tel.: 0905 290 769, 0905 680 835

Az Etüd Caffe Facebook oldala

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább