Megfizethető technikát karácsonyra!

 

Ha még nem döntötted el, hogy kinek mit szeretnél ajándékozni, itt van pár tipp, ami megfizethető, és talán segíthet a választásban.

 

jackery-giant

1.Jackery Giant+
Ha egy kis extra energia kéne a kütyüidhez, de épp nincs a közelben fali áram, érdemes lehet erre gondolni. Ez az eszköz egy hordozható akkumulátor, amely kompatibilis az iPhone 7, Galaxy S7 és más készülékekkel. Egyszerre akár több mobilt is tölthetsz vele USB-n keresztül.

41prefzx7l

2. Sabrent 4-portos hordozható USB 3.0 hub
Manapság ritkaságszámba megy, ha egy laptopon egynél több USB csatlakozót találunk – ha egyáltalán találunk rajta –, ezért jól jöhet, ha van az embernél egy ilyen. Ez a kis fickó 4 USB 3-as eszközt tud egyszerre kezelni (USB 2-t is), és használhatjuk Windows vagy Mac készüléken is.

474173-misfit-flash-link

3. Misfit Link
Ez a 2 eurós méretű eszköz a legolcsóbb fitness tracker a piacon. Képes nyomon követni a lépésszámot, a távolságot, a kalóriát (igazából egyik ilyen eszköz sem tudja pontosan megmondani, mivel mennyi kalóriát égettünk el), illetve az alvásidőt. A hozzá járó alkalmazással nyomon követheted az elért eredményeidet, illetve az okos készülékeidet is kezelni tudod vele – már ha van. Jó ajándék ötlet, csak félreértés ne legyen belőle.

                                                        fold1 Google Cardboard

4. Google Cardboard
Ki ne örülne egy VR headsetnek? Habár nem mindenki számára elérhetők a nagyágyúk, mint az Oculus Rift vagy a HTC Vive, okostelefonja szinte mindenkinek van. Erre a célra fejlesztették a Google Cardboardot, ami az okostelefon kijelzőjét és érzékelőit használja fel a 360 fokos virtuális valóság élményéhez. Én biztosan örülnék egy ilyennek.

pendrive

5. Pendrive
Ezt a terméket senkinek sem kell bemutatni, ha mégis, akkor egy kisméretű, ám nagy kapacitással bíró tároló eszközről van szó. Manapság a digitális tárhelyet elképesztően olcsón adják, és mindenkinek jól jön egy 32GB-os vagy nagyobb pendrive (az sem baj, ha több van belőle).

vendorimagesultra_microsdhc_uhs-i_class10_angled_32gb_hr-_cb347924548_

6. Sandisk Ultra Micro 32GB SDHC
Egy újabb tároló eszköz, ami mindenkinek jól jön az okostelefonjába, hogy több közös képet, videót vagy bármi mást tarthasson magánál. Mielőtt egy ilyet vásárolunk, bizonyosodjunk meg róla, hogy elég gyors írási/olvasási sebességű kártyát veszünk a kiszemeltünk telefonjához.

innoo-tech-essential-oil-diffuser-300ml-the-3rd-version-aromatherapy-diffuser-humidifier-cool-mist-long-lasting-with-4-timer-settings-7-color-led-lights-for-bedroom-spa-office-0-5

7. Innoo Tech Olaj párologtató
Ez az eszköz 7 LED-et tartalmaz, és előre beállított ütemben párologtatja a kedvenc illatunkat, ezáltal az aromaterápiát és a színterápiát egyszerre élvezhetjük relaxálás közben. Ezen felül kezelni tudja az E-bookokat, így pihenés közben meg is hallgathatunk egy könyvet.

mujjo-refined-touchscreen-gloves-010_thumb800

8. Érintőképernyő-barát kültéri kesztyűk
Úgyis hideg van, kinek van kedve előhúzni a kezeit az épp bemelegített zsebeiből? Erre a célra találták ki azokat a kesztyűket, amelyek úgy néznek ki, mint a hétköznapi kesztyűk, csak ezekkel használhatjuk a telefonunk érintőképernyőjét. Hasznos kiegészítő.

luminno-glowaswitchmain9. Luminno GlowaSwitch
Ez az érdekes találmány az átlagos villanykapcsolók fedelének továbbgondolása. A GlowaSwitch egy műanyag lap, amely szorosan illeszkedik a régi kapcsoló lapjára. A feltöltéshez elég neki a szobában felgyűlő fény, legyen az napfény, vagy mesterséges, és amint leszáll az éj, elkezd világítani, vagyis fluoreszkálni. Nem egy új dolog, de annál hasznosabb. Jól jöhet azoknak az embereknek, akik nem tudnak teljes sötétségben közlekedni a házukban.

headset-min                                                                                 

10. Fejhallgató vagy fülhallgató
Ezek a termékek általában nem hosszú életűek, hiszen gyakran megtörik a kábelük és elreped a műanyag keretük. Lányoknak és fiúknak egyaránt jól jöhet egy pár füles, főleg, ha az illető szereti a zenét, vagy az utazásai során szeret filmet nézni a buszon, vagy a vonaton. A legjobb benne az, hogy a legtöbb ilyen termékből van külön fiú és lány kiadás is.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább