Klikk megmondja a horoszkópod!

(Fiktív. Ne higgyé’ neki, hazudik!)


 

Kos

Nos, ugye, volt némi elképzelésed az újévedről… de egyelőre nem úgy sültek el a dolgok. De ne aggódj, a szeméremszőrzeted karbantartására még bőven lesz alkalmad, hisz az aktuális mélyrepülés után majd kivilágosodik feletted az ég – mondjuk úgy sacc per kábé májusban. Az úgyis a lavizindiér hónapja!

 


 

Bika

Az idei jelszavad a gyarapodás. Súlyban, érdemekben, hozzátartozói viszonylatokban. Valaki csípheti az aurád odafenn, mert ennyi jóság még a Télapó puttonyába sem fér. Ne lepődj majd meg, ha új fals barátságokra is szert teszel, hiszen nem gondolkodnak rosszul, akik azt hiszik, valami majd csak átragad rólad rájuk.

 


 

Ikrek

Új szavat tettél a magadévá. Elköteleződés. Gratulálunk! Ha emellé még a „komoly” jelzőt is használni tudod a gyakorlatban, akkor leszünk csak igazán büszkék rád! Micsoda haladás ez attól, akinek a nem tartós tej kifutási ideje is több évtizedszámba megy… Csak aztán nehogy elkezdjen viszketni a bugyogód!

 


 

Rák

Életed formájában vagy! Tökéletesre gyúrtad a tested, a tetkóid is a helyén (az egyik válladon egy csibepucoló, a másikon betonkeverő; egyik alkarodon kínai jelekkel kiírva, hogy ICU, a másikon arabbal, hogy BÖZSE). Mégis simán lenyom két öregasszony a Lidliben az akciós pult előtt, ha tolakodni mernél! Made in DS!

 


 

Oroszlán

Fejben minden megvan, hogy hogy’ kell a hűtlenséget profi szintre emelni, de még sincs meg a kellő mennyiségű vér a pucádban, hogy meg is lépd, amit perverzül elterveztél… Hát hogy is lenne meg…?! Akkor ugrana a jólét és bőség, amit nem a saját tányérodról emelsz le alkalmasint. Ciki ez a kamu „trophywifelife”!

 


 

Szűz

Hát te aztán egy igencsak jó fej gyerek vagy! Vannak bizonyos tulajdonságaid, amelyek egyszer kedvesek, másszor idegesítőek tudnak lenni mások számára. Mindezt pedig a Hold járásának megfelelően mímeled. Ilyen képességgel még Batman, (mi több, még Superman sem!) rendelkezett, ellenben Wonder Woman!

 


 

Mérleg

Ha már tavaly hetet-havat összeígérgettél a párodnak, akkor most légy oly kedves, vidd el őt egy hétre a Tátrába! Ha az előző mondatot nem értetted, akkor olvasd el még egyszer… Ha nem tartod viccesnek (és még szép sem vagy), kérlek vigyél magaddal rengeteg költőpénzt, mert nem az eszedért vagy a humorodért szeretnek!

 


 

Skorpió

Szerintünk nem oké, ha a fodrászodnak 3 centit mondasz,  helyette viszont legalább 13-at nyisszant le. Mondod, oké, ez fodrászbetegség… Viszont akkor nyerregesd le úgy istentelenül, és fogd arra, hogy Tourette-szindrómás vagy! Legalább így állj ki magadért, ha máshogy nem mersz! És keress végre egy normális partnert!

 


 

Nyilas

Kezdődik az újgazdagék, köztük a te báli szezonod is! Először a díszes úri nép jól bepiál-bezaBÁL, aztán mindenfelé mindenfélét kiaBÁL-ordiBÁL, majd körülötte mindenkit ciBÁL, és mindent a falhoz doBÁL. Végül jön az igazi megpróBÁLtalás: az otthoni tollasBÁL. De ez nem aranyszaBÁLy!

 


 

Bak

Te vagy az át-, meg- és újragondolások mestere. Csak éppen a „belegondolásoké” nem, merthogy a másikat hogy s miként veszed hülyére, és hogy ez a másiknak hogy esik… na, ez a része nem megy! Empátiából idén nem hozott utánpótlást a Jézuska − menj és szerezz belőle egy keveset a kanosszajárásod során!

 


 

Vízöntő

Megint tanúbizonyságot tettél arról, hogy mennyire együtt érző és jó fej vagy. Amíg a szeretteid az ünnepek alatt a vírustól okádtak, addig te a borovicskával felütött tojáslikőrtől! Majd mikor ők újévkor ismét, csak egy másik vírustól fostak, te attól, hogy a székelykáposztához majonézes krumplit toltál.

 


 

Halak

Kezdődő hipochondriádnak kicsit sem segít, ha körülötted egymásnak adogatják a többiek a betegségüket, mintha az egy kilincs vagy egy szórólap volna. Ámde mindez arra is jó lehet, hogy az anyai/atyai ösztöneidet tökéletesítsd aggódás terén, vagy hogy feltankolj egy armageddonra is elég gyógyszerkészlettel!

 


 

Az álhoroszkóp megjelent a Klikk Out 2017/01. számában is.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább