ANKÉT: Milyen volt a Szépség, a Szörnyeteg és a Varázsló idei évének kezdete?

Mesébe illő figurák, mint időről időre az életük is. Vasmera Katalin, az első Felvidék Szépe győztese, Boráros Gábor, az Oktagont bezúdó MMA-harcos, valamint Farkas Leonard, az ifjú dunaszerdahelyi mágus válaszol meg öt apró kérdést.

Mindegyik így kezdődik:

Mi volt idei éved első hónapjának…:


 

Vasmera Katalin (Felvidék Szépe, Miss Universe SK, Miss World HU)

Teljesített feladata: a párom mindig nagyon mérges rám, ha látja, hogy nem tartom rendben az autómat, januárban sikerült kitakarítanom kívül-belül! : ) Ez számomra egy igazán nagy feladat volt! : )

Megoldatlan problémája: az újévi fogadalmam az volt, hogy legyőzöm az egyik hatalmas félelmem, és elmegyek fogorvoshoz. : ) Ezt addig megoldatlan problémának fogom tartani, amíg végre tényleg rá nem veszem magam.

Legpozitívabb meglepetése: a párommal és barátainkkal elmentünk síelni. Azt hittem, nem tudok síelni, de kiderült, hogy nem is vagyok benne annyira rossz, amennyire elképzeltem.

Kellemetlen csalódása: ez most egy jó kérdés, azt hiszem, nem is tudok rá igazán mit mondani, próbálok a pozitív dolgokra figyelni mostanában.

Legboldogabb pillanata: összességében szerintem jól indult ez az év, januárban sok boldog pillanat volt. Ha egyet ki kell emelnem, talán az lenne, amikor a nagymamánkat egy fotózással leptük meg születésnapjára. Nagyon jó volt nézni, hogy mennyire élvezi, és mennyire örül neki.


 

Boráros Gábor (MMA, Oktagon)

Teljesített feladata: a decemberi versenyen lesérültem a térdemre, és még meg is betegedtem. Ezért a januári célom a teljes felépülés és a formába lendülés volt, ami mostanra sikerült is.

Megoldatlan problémája: még mindig nem sikerült találnom olyan munkát, ami mellett a sportot is tudom folytatni, de remélhetőleg ez most megoldódik.

Legpozitívabb meglepetése: meglepett és nagyon jól esett, hogy milyen sokan követték figyelemmel és szorítottak nekem a versenyem folyamán. A győzelem előtt és után is rengeteg üzenetet kaptam. Meglepett, hogy milyen sokan állnak mellettem, és sokan írták, hogy példaképként tekintenek rám.

Kellemetlen csalódása: nem tudok konkrétumot, hogy csalódtam volna. Legalábbis magamban nem csalódok.

Legboldogabb pillanata: az idei év még nem boldogított túlzottan, viszont mindig van valaki, aki személyesen gratulál a decemberi győzelmemhez, így mindig eszembe juttatják azt a nagy örömöt, amit az a pillanat okozott!

Interjúnk Boráros Gáborral:

Egy ketrecharcos vallomása a fotóstúdióban

VIDEÓ: Boráros Gábor interjú


 

Farkas Leonard (bűvész)

Teljesített feladata: megelőztem David Copperfieldet az Instagramon. Több követőm van, mint a nagy mágusnak! : )

Megoldatlan problémája: azt nem tudom, mégis hogyan tüntessek el egy repcsit?! De sürgősen ki kellene találnom! : )

Legpozitívabb meglepetése: a munkafelkéréseim, illetve hogy idén meghívtak a Cannes-i Filmfesztiválra vendégként.

Kellemetlen csalódása: a legjobb barátom, aki csalódást okozott nekem.

Legboldogabb pillanata: hogy találkoztam Vele! ; )

2015-ös interjúnk Farkas Leonarddal:

Trükkös út vezet a világhír felé


 

Egy korábbi ankétunk:

ANKÉT: Hónapjaink lányai, Felvidék Szépei válaszolnak!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább