Somorjai divattervező ruháit is viselték az idei Story-gálán!

Minden év februárjában rendezik meg a Story magazin gálarendezvényét, az ún. Story Ötcsillag Díjátadó Gálát, melyen megjelenik a magyar sztárvilág és a média krémje.

Idén a a budapesti, Erzsébet körúti Corinthia Grand Hotel Royal báltermében tartották meg a rendezvényt, közel ötszáz meghívott vendéggel, akik mind parádés tervezésű ruhakölteményeket viseltek.

„Évek óta keresnek fel engem is közismert emberek, hogy elkészítsem a ruhájukat, vagy a már meglévő kollekciómból választhassanak. Idén sem volt ez másként. Az utolsó 2 hétben több híresség is megfordult nálam, és végül 4 személy viselt Koka Fashion Design ruhát” – árulta el Kiss Kósa Annamária somorjai származású divattervező.

Kifejtette, hogy elsőként Gál Petra műsorvezető kereste fel azzal, hogy egy merészebb, hófehér darabot készítsen neki.

„Megbeszéltük, lemértem Petrát, megvettem az anyagot, és pár nap alatt elkészült a ruha. A ruhapróbán minimális javítást kellett végeznem, hiszen Petrának tökéletes alakja van, és a mélyen dekoltált, magasan sliccelt ruha igazán előnyös volt számára”

– emlékezett vissza.

Koka Fashion ruhát viselt a DJ-ként és modellként is ismert Kovács Dóra is.

„Őt régebb óta ismerem, volt már szerencsém többször találkozni vele, és büszke vagyok, hogy ő is engem választott. Egy forgatás alkalmával próbálta fel a ruháimat, és mindjárt több estélyibe is beleszeretett. Nála nehezebb volt a választás, mert 3 ruhát is favorizált. Végül egy fekete csipkés bodyt vitt el tőlem két különböző szabású és színű szoknyával. Egy érdekes szabású bordó selyemszoknyát és egy sárga, derékban sűrűn berakott, zsebes szoknyát. Az utolsó pillanatban választott, és a bordó lett a nyerő”

– mesélte.

Görgényi Fruzsina színésznővel egy társulatban dolgoztak együtt pár éve, és mint azt elmondta, ezúttal az interneten megosztott ruháira figyelt fel, mert lenyűgözték.

„Neki egy nagyobb kaliberű tüllszoknyás estélyit választottunk, mélyen dekoltált csipke felsővel. A bájos mosolya és kedvessége ezzel a ruhával tökéletesen párosult”

– húzta alá.

Rajtuk kívül saját kollégája, Petz Molnár Lénár stylist is arra kérte, készítse el neki különleges ingét. „Igazán bohókás anyagot választott, amit fekete színnel kombináltam, és tettem elegánssá. Lénárd outfitje az utolsó nap lett kész” – fogalmazott.

Leszögezte, minden tervezőnek nagy kihívás a báli szezon, hiszen ilyenkor rengeteg a munka, és leginkább ebben az időszakban tudják reprezentálni ruháinkat. „Mindig nagy örömmel készítek különleges, egyedi alkalmi ruhát, legyen szó bálról, esküvőről, gáláról. Minden egyes alkotásomra büszke vagyok, és ha a viselője elégedett és a média is pozitívan értékeli a munkámat, akkor érzem igazán boldognak magam” – hangsúlyozta a tervezőnő.


 

„Ha te is valami másra vágysz, és szeretnél kitűnni a tömegből, keress bátran és én megtervezem, elkészítem ruhádat.”

koka.anna@gmail.com

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább