MissQ átváltoztat: Antal-Bíró Erika

Ez alkalommal rovatunk állandó fotósa, Füle Renáta vall munkájához fűződő kapcsolatáról.

A fotósok világa mindig is lenyűgözött, legyen szó esküvő-, portré-, gyermek-, pár- vagy természetfotózásról. Egy portré elkészítésénél fontos, hogy a modell jól érezze magát, ne feszengjen. Ennek alapja lehet a jó smink, egy szép frizura és a szebbnél szebb ruhák – ha ez mind megvan, kezdődhet a munka.

Előtte / utána

Az alanyt mindig úgy állítom be, hogy a képeken tükröződjön a személyisége és az adott pillanat hangulata. Megfigyelem, hogy melyik testtartás, beállítás előnyös, emellett ügyelek minden olyan apró részletre is, ami a fotókon megjelenik.

Amikor csak lehet, a szabadban fényképezem az átváltoztatott hölgyeket. Hogy miért? Több a lehetőség, szebbek, természetesebbek a fények, ill. a modell is hamarabb feloldódik.

A szabadtéri fotózásoknál kulcsfontosságú a helyszín és a napszak, hiszen ezek határozzák meg, hogy milyen lesz a képek hangulata. Fontos, hogy a fotózás környezetével tudjunk azonosulni, ezért a munka kezdetén érdemes átgondolni, hogy ki milyen képeket szeretne. A lehetőségeimből igyekszem mindig a legtöbbet kihozni.

 


 

Ruha: MissQ

Galéria Tesco bevásárlóközpont

Fő utca 75

Dunaszerdahely

Fotós:

Füle Renáta

Facebook: Renta photo

Tel.: 0902 664 859

Sminkes és fodrász:

Radvanská Renata

Facebook: Renata Radvanska

Tel.: 0905 598 435

 


 

Az írás megjelent a Klikk Out 2017/02. számában.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább