Klikk megmondja a horoszkópod!

 

Mégis mire jó ez?

 


 

Kos

Gondolkodtál már azon, vajon nagyanyáinknak miért nem volt ételallergiája? Mert nem olvastak annyi sületlenséget az interneten, mint te manapság! Nem kell mindent elhinni, csak mert azt egy „nagyon-jó-módú-hírportál” leközölte! Akkor sem, ha egy trendi bloggercsaj, akinek tetszik a pólója a profilján! Vágod?!

 


 

Bika

Olyan gáz: azt hiszed, mert törzsvendég vagy, még szeretnek is. Pedig csak két lábon járó bevétel vagy. Lehet ugyan kedvelni a vendéget, de ha kéretlenül csak úgy bemászkálsz a pult mögé közlési kényszeredből, ne számíts jobb bánásmódra. Jó tanácsként: ne variálj sokat rendelésnél, mert az sem vall jófejségre!

 


 

Ikrek

Ha az otthoni mosolyszünet elhúzódna, annak van egy kitűnő ellenszere. Telefon ki, táncoscipő fel, három házi le, és a komáiddal irány az éjszaka. Majd ha úgy érzed, hogy teljesen betankoltál, akkor jöhetnek csak a részeg sms-ek és hajnali telefonhívások. Aztán vagy jól jöttök ki belőle… ha meg nem…hát bocseszkó!

 


 

Rák

Attención! Az aktuális divattrendünk következik! Az ideális színkombináció ebben a hónapban a babarózsaszín és szövegkiemelő-zöld! A kiegészítők körében módi lesz a műanyag műanyaggal kombinálva. Majdnem mint Bíró Ica tornaszerkós gardróbja. Ezen kívül a fagyasztott borsó kilója egy-kilencven. Akcióban!

 


 

Oroszlán

Csinálj tematikus hétvégéket! Úgyis van négyszer két napod, amikor nem csinálsz semmit. Lehetne például egy „Csengetett, Mylord? – hétvégéd”, amikor is tejjel innád a teát, fehér kesztyűt és koronát viselnél, és balra kanyarodnál a körforgalmakban! És mondjuk utána olvashatnál, hogy mi is az a „Brexit”…

 


 

Szűz

Azt mondják, az ember vagy karrierista, vagy családcentrikus. Te most teljesen és jogosan vagy pánikhelyzetben, mert karriered nincs, családot meg nem akarsz. Nyilván ez a legnagyobb saját konfliktusforrásod, de hidd el: a család ellen hál’ istennek lehet tenni, életpályát meg bármikor lehet változtatni!

 


 

Mérleg

Az új körkeféddel lassan már úgy nézel majd ki, mint Aranyhaj. Pedig nem mondta neked sosem az anyukád, hogy nyilvános helyen nem cikiskedünk? Mondjuk például: nem fésüljük rá a korpánkat egy idegenre a liftben. Meg mondjuk sehol máshol. Úgyhogy vagy ne liftezz márciusban, vagy moss gyakrabban sérót!

 


 

Skorpió

Szerencsére gyűlik a fusi a kis noteszkádban, így lesz kitől kölcsönkérniük az ismerőseidnek! Már csak rajtad múlik az egész… A kérdés csak az, ellustálkodod a kötelességeket, és csak az előlegből lezserkedsz a Max-parkolóban, vagy beleállsz tökösen a témába, és hozod a tuti csávót, mint a Dzsekicsen-filmekben?

 


 

Nyilas

Nem kell elolvasnod az összes horoszkópodat az újságokban, mert mi megtettük helyetted, és most nagy vonalakban közöljük: ha párkapcsolatban élsz, akkor páros menüt rendelj a moziban, mert az jobb. Nacsoszból meg a kevert szósz a legjobb. Ja! És tutira el fogsz tiporni egy virágot a kertben, úgyhogy csak óvatosan!

 


 

Bak

Keresed itt az ezer ejrócsákot, nos sóherkodsz az egy-negyvenes kiskávén? Há’ ki vagy të, more?! Inkább tudod, mire költsd a „megspórolt” borravalókat? Anyámot! Pénztárcára! Mert kivágni bárki elé a köteg sztovkákot, míg fütyröd a kisötöst a kasszánál, hát igazi hatökörre vall… Még senki nem kapott el a sikátorban…?

 


 

Vízöntő

A legnagyobb rejtett ambíciókkal te rendelkezel, aztán ha lépni kellene, már petteg a beszariságtól a feneked, és füled-farkad behúzva bújnál vissza anyádba, ahova a skizó másik feled viszont okkal kíván. Engedd szabadjára a bátrabbik éned, mert bizony, ha csak egyszer is megerőltetnéd magad olyan igazán…

 


 

Halak

Minden kis kívánságod teljesülőfélben van, csak el kell fújnod hozzá a gyertyáidat egy szuszra. Amennyiben viszont ezt nem sikerül megtenned, vagy csak részben, akkor bizony várnod kell a dologra még egy évet. És hogy a negatív karmát elkerüld: rágj meg három fokhagymát, mielőtt állásinterjúra mész majd!

 


 

FIGYELEM!

A klikk jövendőmondója ezentúl Dunaszerdahely kisváros havi életét, energiáját, bizsergését, borzonkodását is jól „megaszongya“. A jövő hónapban pedig felfedjük a kis klikk-jós kilétét is…  😉

DS

A severieknek ez igazán jó hónap lesz, tavasszal már kezdődtek a hétvégi dübörgések a stadion felől, aztán ha nyerünk, akkor megy az afterparty, hőbörgő utcabál stílekbe. A východiaknak nem is mondok semmit, beleszerelmesedhetnek a tavasz virágzó gyönyörűségébe, oh, de csodás…  az a két fa, meg három bokor ami a panel-dzsungelbe van, ontani fogja a benzin szagú pollent. DS-nek, márciusban ennyi, jah, vásárútiak, vigyázzatok ebben a hónapban DS-en, mer´ valaki lehet, hogy megkínál egy kis pikóval a parkban.

 


 

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2017/3. számában.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább