Klikk megmondja a horoszkópod!

 

Kell ez neked? Nesze!

 


 

Kos

Ha a közelmúltban kaptál néhány jó tanácsot a barátaidtól, azt nem ártana megfogadnod. Mert jó dolog a saját fejed után menni (akkor, amikor első hetes egyetemista vált belőled), de a harmincötödiken túl, mondjuk, már érdemes másra is hallgatnod, nemcsak önmagadra.

 


 

Bika

Mary Poppins a széllel jár, te utánad meg a fuvallat marad. Aksitöltőt kellene rád ragasztani, annyi energiát lövellsz ki magadból, de nem biztos, hogy helyes irányban… Kölcsizz egy iránytűt Pocahontastól, és meglásd, mesés heteid lesznek!

 


 

Ikrek

Hányszor kell elmondanunk… Ez már nekünk ciki! Uncsii, uncsii, uncsiii, hogy ugyanott tartasz, mint öt éve. Neked senki sem mesélt az öt-tíz éves tervekről? Neked tök felesleges új határidőnaplót is venni, elég, ha előveszed az ősrégieket. Legalább akkor lesz mihez tartani magad!

 


 

Rák

A te nevedre lassan parkolóhelyet kellene felfesteni a Max elé, annyit koptatod a járólapjukat. Nincs más hely, ahova mehetnél? Mert ha igényed lenne egy kríziscentrumra, ahol a stresszt elvezetheted magadról, akkor az megoldható. Csak vedd fel velünk a kontaktot!

 


 

Oroszlán

Amint feljött a jó idő, te már érzed a gatyádban a nyarat, na meg a szülibulid! Csakhogy el kell keserítenünk: még sehol sem vagy, hiszen az elmaradósok még csak most köszöntgetik fel a múlt hónapi szülinapózokat (azok kellemes meg-meglepetésére).

 


 

Szűz

Nem tudjuk, mit frissítesz többször: a kapcsolati státuszodat a Facebookodon, vagy a nikés oldalt az eredményekért… Bármelyiket is, igazi szeverire vall. Bezzeg ha západi vagy, akkor a tyeplákis kuponokra fáj a fejed.

 


 

Mérleg

Egy kis ízelítő e havi növénytani kurzusunkból: Ne hóvirágot szedj, hanem ibolyát…! Mert ha az előbbiből bokrétázol, úgy előfordulhat, hogy alulról szagolod az ibolyát… A medvehagyma veszélyeiről pedig már ugye ne is tegyünk említést…!

 


 

Skorpió

Annyian fognak megöntözni az egy eurovkás kölnijükkel, hogy a végén egy olyan illatkombót kevernek a nyakadba, amitől fiú-lány padlót fog! Kár, hogy csak az év egy napján leszel illatos…

 


 

Nyilas

Ha eddig féltél is bemenni a szexshopba korbácsért, most szezonálisan bárhol kaphattál virgácsot jó áron. Most aztán ne álljon sírásra a szád! Így teljesüljön minden kívánságod! Látod, az ünnepek is a te örömödre szolgálnak!

 


 

Bak

Ez a frizkóváltás annyira nem vált be, hogy levált rólad néhány követő online. Hogy ezt megúszd komolyabb lelki sérülések nélkül, azt ajánljuk, maradj a sapkáknál, amíg csak lehetséges. Most a hülyegyerek-satyók, nyáron meg a menő szalmakalapok?

 


 

Vízöntő

Juhéj! Itt a tavasz, ami mindig az új élet kezdetét jelenti. Játszhatnánk olyat, hogy kipróbálsz újdonságokat (nem a másik nemmel való kooperálást értjük ez alatt). Próbáld ki inkább ezt az extrém sportot: utazz el egy hosszú hétvégére az anyósoddal.

 


 

Halak

Lenyomunk egy kis kínait a torkotokon! Lórúgást tanuljanak a kígyók; igyanak bivalyerős páleszt a kecskék; bújjon nyúlbőrbe a sárkány. Tigrisminta lesz a divat, nem a kutyahús. És a legfontosabb: Utazzatok, majmok, csak ne patkánykodjatok!

 


 

DS

Kedves Szerdahelyiek! Istentelenül jó lenne, ha újratanulnátok számolni. Mondjuk ez alapján: ha van tizenegy balkon, amit fel szeretnék újítani, ám ebből csak nyolcat sikerül, akkor számítsátok ki, hogy mekkora barom volt az, akinek ez sikerült! Egyebekben sok vizet és kevés vízszámlát!

Jah, és még valami, mer má egy ideg vagyok: a szeveri blokkokba, meg a východiakba is, vazze, ne bömböltessétek a hülye zenéteket, mert én Mozartot szeretem, de ti sokan azt hiszitek, hogy mindenki, a másodikon is, a harmadikon is, meg a hatodikon is a ti zenétekre kíváncsi. Nem akartam ilyen megmondó házmester lenni, de há felcsesztétek a bűvös kártyalapjaim agyát…

„Figyeld meg, kihozzátok a rosszat, more“

 


 

A horoszkóp megjelent a Klikk Out 2017/4. számában.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább