Orac Decor® – A pont a mondat végén

Mély sóhaj. Az enyém. Csodálatos – az érzés, amire talán mindenki vágyik, mikor körbenéz. Akár otthon, akár a munkahelyén. Függetlenül az ízlésétől, a napi teendőitől és a társadalmi helyzetétől. Az egyediség érzése, a hiányérzet megszűnése. Amikor minden apró elem a helyére kerül, és a szellem kap némi pihenőt.

Mi az, amivel mindezt elérhetjük?

A falak, a mennyezet, a berendezés meghatározó, otthonunk szívét – szeretteinken és saját magunkon kívül – azonban gyakran a részletek nyújtják, illetve erősítik. Hogy hova kerül a fókuszpont, egy lámpa, egy egyedi tervezésű bútordarab vagy akár egy szobanövény. Hogy miként törjük meg a teret, a felületeket, hogy kíváncsi szellemünk gátak nélkül fedezhesse fel otthonunk számtalan rétegét.

Az egyik ilyen réteget a dekorációs elemek képezik, azon belül is a díszlécek, profilok. Mivel a szépség iránti igényünk genetikailag kódolt, olyasvalakire van szükségünk e téren, aki ismeri a kulcsot.

A dunaszerdahelyi Artica Décor csapata mély szakértelemmel párosuló tapasztalatával bont darabjaira minden egyes helyiséget, minden egyes feladatot. 

A belga Orac Decor® pedig az egyik kulcs. Szintetikus lakásdíszítő elemek vezető európai gyártója, mely családi vállalkozásként működik immár negyven éve, és a padlótól a mennyezetig olyan díszléceket, profilokat és egyéb dekorációs elemeket kínál különböző (klasszikus, elegáns, modern) stílusban, amelyek

aláhúzzák, illetve bekeretezik az apró csodákat.

A dekorációs elemek, szegélylécek terén gyakorlatilag kimeríthetetlenül széles az Orac választéka.  A padlószegélyekről érdemes tudni, hogy berendezett helyiségekben is felszerelhetők, illetve azt is, hogy polimer felépítésük miatt 100 százalékban ellenállóak a vízzel szemben, ami nem mondható el például a laminált vagy faelemekről. Ellenállnak a mechanikai sérüléseknek is, fehér színükből kifolyólag pedig könnyedén festhetők gyakorlatilag bármilyenre. A padlószegélyek mellett térelválasztó, a hangulatfényt elrejtő, glamour és rusztikus stílusú dekorációs léceket, rozettákat és 3D paneleket is tartalmaz a kínálat.

A fent feltett kérdésünkre bármilyen részletes választ is adunk, az Orac jelenti a pontot a mondatunk végén. Mert utat bont, illetve útba igazít a szépséghez.

A részletekért látogasson el az Artica Décor dunaszerdahelyi üzletébe, vagy tekintse meg anyavállalata, az Inportante weboldalán (www.inportante.sk) az általuk forgalmazott Orac Decor kínálatát.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább