Klikk megmondja a horoszkópod!

Megint itt vagyunk, hogy megmondjuk a tutit, és jósoljunk a dunaszerdahelyieknek, somorjaiaknak és a nagymegyerieknek is!

Kos

Már itt a május, de te még mindig a tavalyi májfoltjaidat számolgatod. Mondjuk újakra egy ideig még nem is fogsz szert tenni, mert amíg nem kapkodod magadra a garbót és a nagykabátot, hogy eltakard magad, addig a napocska se fog kisütni. Ilyen látványra?!


Bika

Jól megnyomtad a zabálást, így sikeresen kikerekedtél, mint a májgombóc. Sajnos Norbi és Réka nem fog mostanság erre járni, így max csak a kanapéról tolhatod az apdét tornát. Hűha!

 


Ikrek

Nem a szívcsakrád lesz a domináns ebben a hónapban, azonban nem kell elkeseredned! A randis szkafandereken megspórolt pénzeden most minden este libamájat tudsz majd vacsorázni!

 


Rák

Az idei május neked tényleg bejött! Mert neked aztán most akkora májfát állítanak, hogy annak nagyobb híre megy, mint a „ítei“ Eiffel-toronynak! Annak sincs nagy értelme, nem hogy annak, hogy ledumálják rólad a bugyogód.


Oroszlán

Szorgos vagy, mint Maja, a Méhecske! Buzgón tevékenykedsz azon, hogy beporozzák a kis bimbódat, mert aktívan rágja a biológiai órád pánikgombja az agyadat. Akarom mondani: téged is buzerál anyád, hogy hozzál haza unokát?


Szűz

A májusi eső aranyat ér. Neked meg aztán tényleg, hiszen lejárt a két éves spórolásod lekötése. Most már kezdődhet az oktalan habzsi-dőzsi, és végre nem kell lízingből Dubajba menni. Megy az önerőből is.


Mérleg

Menő vagy, mint a májszínű Tesla! Ugyan ilyen még pont nem futkározik Szerdahelyen, de légy formabontó és hagyd, hogy a birkák besoroljanak mögéd!

 


Skorpió

Még mindig ugyanazt a pasit nyüstölöd, pedig ő már a tizediket téri a mezőn, rálőve minden új vadra. Szedd össze az önbecsülésed, és írj rá arra, akit nem is akarsz, csakhogy érezd, milyen az amit most irántad éreznek.


Nyilas

Végre kihasználhatod a karácsonyra kapott szövőgépedet, amit már félig megevett a por… Majka és Curtis fröccsfesztes koncertjére gyárthatsz magadnak egyedi fanúsikos pólókat!

 


Bak

Má‘ Jus van csak, de te a májadat már rég hazavágtad az idei majálisokon! Szedesd ki a veséidet, hogy elegendő helyet biztosíts neki!

 


Vízöntő

Attól, hogy egyszer Miss Májusnak választottak Térjmegkarcsa-külsőn, még nem kell játszanod az elérhetetlent! Légy türelemmel, és állj be szépen a sorba, hiszen a lagziszezon úgyis elkezdődött.

 


Halak

Ha így fogod folytatni továbbra is a munkamorált, akkor a következő hónapban csak hideg salakot és májkát fogsz kajálni reggelire, ebédre és vacsorára is!

 


Dunaszerdahely

A DS-iek májusa olyan lesz, mint az aranyeső. Pont ami a legjobb benne, abból nem fog jönni semmi. Se arany, se eső. Ez van, a gömbök ezt mondják. Szóval ne szerelmesedjetek össze mostanság vámosfalusiakkal, de még kevésbé patasiakkal. Ebből most semmi jó nem jöhet ki. Szétmentek néhány hónap után, mert megtaláljátok a másik fiókjában a fura halszagú gésagolyókat, meg a szöges korbácsot. Jah, és üzletet se kössetek a fentiekkel, plusz még tejfalusiakkal és eperjesiekkel se. Azok olyan ravaszak lesznek mostanság, hogy a lyukas kerekű kárét is eladják nektek baldachinba húzva, nos ti meg megveszitek babakocsinak.


Nagymegyer

Na, a megyerieknek má jobbnak látszik a május. Lesz itt biznisz, f*szig, jó, nem biztos, hogy teljesen legális, de a nyári kirándulást lefedi a haszon, asszony örülni fog. Nemsoká már jönnek a csehek is, ellepik a várost, és máris Kis-Kína lesz a dél-csallóközi mikropoliszból. Sok jó ember kis helyen is elfér, főleg, ha kis helyen fürdenek annyian. Naschledanou!


Somorja

A vegyes házasságok Mekkája, itt a varázsgömbben már Pozsonyt is néznem kell, hogy ki kihez passzol az adott hónapban. Egyre nagyobb a dugó a fővárosból jövet a körforgalom felé, és hát ugyanígy fog kinézni a nemi életetek is hál´stennek. Májusban belakja a szerelem ezt a kicsinkó városkát, és aztán minden nyári hónappal már egyre csak jobban fognak csúszni a dolgok (borok, a lábak szét, s egyebek)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább