Klikk megmondja a horoszkópod!

Ha hiszed, ha nem.

Kos

Habár még odébb van a nyári kirándulásod, te annyira alapos lettél, hogy módszeresen megtervezted lépésről lépésre még a jövő évit (!) is! Google Maps-szel, ugye, bárhová eljuthatsz!

 


Bika

Ha új nyelvet tervezel tanulni valamikor, akkor annak pont most jött el az ideje! Hamarosan beindulnak a nyáresti bulik, mehetnek a szokott franciázások!

 


Ikrek

Mániákusan ragaszkodsz a tanodákhoz, pedig egy bizonyos kor után ez már nem túl egészséges. Még büntetőjogilag se kóser, hiszen iskolák környékén álldogálni középkorúan…?!

 


Rák

Nem kell titkolnod, hogy rossz passzban vagy, a karikás szemeid úgyis lebuktatnak! Ha meg éppen nem is látszódnak, az azért van, mert a sírástól megduzadva kisimultak maguktól.

 


Oroszlán

Olyan biztos vagy magadban, hogy eszedbe se jut, hogy a párod is talán más felé kacsingatna. Elég lenne, ha csak belelesnél a munkahelyi emailjeibe, ami meg persze pofátlanság.

 


Szűz

Jó, hogy végre kibékültél a kedveseddel, most aztán jöhet az ásó-kapa-nagyharang… de csakis akkor, ha előtte elárulják a családi széf kódját, mi?!

 


Mérleg

Legújabb fitnesztrendként tálalnánk a klotyós csinkázást! A módszer lényege, hogy míg alulról könnyítesz, addig felülről szálkásítasz!

 


Skorpió

Halvány árnyéka vagy az érettségis tablóképednek, pedig az csak most készült! Nagyon durván megnyomtad ezt az ünneplést, nem csoda, ha gyerekeket lehetne ijesztgetni veled!

 


Nyilas

Idén már a saját gyerkőcöddel tértél vissza a Duna Menti Tavaszra, ahol a kicsi éned – csakúgy, mint anno te is – megkapta a legjobb bokornak járó elismerést! Igazi alma meg a fája sikertörténet!

 


Bak

Egy napon a falunapon egy falubelivel lábbelit cserélsz a faluházban, mert úgy megütött az a néhány sör-fél a napon, hogy most is csupa hülyeségeket olvasol.

 


Vízöntő

Annyira ki vagy égve, hogy a kávéházi hallgatózásból próbálsz ihletet meríteni, de igazából az se segítene most rajtad, ha homlokon csókolna maga az Atyaúristen jobbról, az évszázad múzsája meg balról!


Halak

Nem szabadna a kollégáid arcába tolnod, hogy a főnök kis kedvence vagy, nem gondolod? Még a végén beleköpnek a kávédba! Ami majdnem tök jogos is lenne!

 


Dunaszerdahely

A gömböm sajnos azt mutatja, hogy ez a hó, a szakítások ideje lesz. Jó, mondjuk, speciel így nyáron ez nem akkora trauma, mert mindenki csak „azt“ akarja, mindenki csak „arra“ megy, így bánkódni se kell sokáig.

Persze itt „déesszen“ a zsé is folyik mindenhol, főleg a kirakatban, úgyhogy nehogy elmenj esetleg brigádozni, vagy mittudomén, mert az már gyengíti az esélyeidet a lányoknál, hogy te kénytelen vagy lehajolni a pénzért, és nem az „apa-fán“ terem neked.


Somorja

Be fog csukni a fagyizó, és akkor a város egy fekete lyukká válik majd, mint a Holnapután című filmben, mert már nem fog ott megállni a BA-DS-i ingázók tömege. Na jó, csak vicceltem, mehettek nyalni a Pomlé utcába egész nyáron.

Viccet félretéve, sok babát látok a varázsgömbömben a somorjaiaknak ebben a hónapban. Úgyhogy aki nem akar jövő februártól lényegesen kevesebbet aludni, és sokkal többet költeni, az húzzon gumit minden kiálló testrészére ebben a hónapban.


Nagymegyer

Na, a megyerieknek eljött a Kánaán. Észak felől érkezik a „zsé-felhő“ és a K*rvahosigutentag dallamát zengi. Kisvároskátokat ellepik a magukat áztatni kívánó cseh nénik és bácsik. A kis boltosoknál, éttermekben több lesz a cseh korona a kasszában.

Érdekes módon ez nincs hatással a városka különféle zegzugaiban megbúvó dílerekre, akik kotyvasztják a pervitines izéket. Ők inkább a zsarukat figyelik, nem a turistákat. De rilex, már tudnak rólatok, ebben biztosak lehettek. 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább