Klikk Out Midsummer Party – A Coronita elit alakulata Dunaszerdahelyen!

Július 28-án, pénteken egész éjszaka pezseg majd a hangulat a dunaszerdahelyi Thermalparkban. A Klikk Out magazin nyárfelező akciója, a MIDSUMMER PARTY, mely kétségtelenül ott van a legkirályabb elektronikus zenei akciók között a régióban, immár hatodszorra kerül megrendezésre. 

Idén sem szeretnénk csalódást okozni, ezért tutira mentünk, és elhívtuk Magyarország legismertebb szórakozóhelyének, a Coronita music clubnak a legendás lemezlovasait, akik biztosítanak majd arról, hogy a tánc, a buli és a szenvedélyek igazán izzóak legyenek.

A Coronita partysorozata, a Coronita Commando hétről-hétre más állomásra viszi el az igazi coro életérzést, felejthetetlen élményt szerezve az elektronikus zene kedvelőinek. Július utolsó hétvégéjén nálunk csap le a „commando”, pontosabban az oszlopos tagnak számító Andrewboy, Miamisoul és Stick.

Na, de ne rohanjunk annyira előre, lássuk csak szép sorban, hogyan építkezik fel ez a késő délutánból másnap hajnalba nyúló zenés-táncos zsibongás.

Csallóközi legények is terítékre kerülnek a nap folyamán. Elsőként Wazzovski, azaz Nagy Péter, aki 16 órakor aktiválja a bulit warm-up szettjével. A finom deep house ütemeket a medencéből is élvezheted, ha nem felejted otthon a fürdőruhát.

A szükséges pluszt a PLUSplus szolgáltatja várhatóan 17:30-tól, ha már kellően bemelegedtél és felkészültél a techno eljövetelére. Ferqe és Okash a techno különféle irányzatait kóstolgató szettjeivel lendítik majd mozgásba a hallgatóságot.

Ha sikerül elengedni a srácokat, akkor Groove X, aka Angyal Zoli veszi át a Dj pultot, és addig pakolgatja majd a gyenge napsugarakat élvező mixeket, amíg a nap alá nem bukik a medencék mögött.

Ha felizzottak az éjszaka fényei, mondjuk 21:00-kor, akkor megindulhat a hajnalig tartó taposás a Coronita Commando Dj-ivel. Stick, aki számos külföldi klubban is megfordult már Szerbiától, Svájcon keresztül egészen Angliáig, egy másfél órás szettel mutatja meg, milyen a hamisíthatatlan coronita hangzás. Őt követi Andrewboy, akinek neve bizonyára senkinek sem ismeretlen. Számos klubslágert köszönhetünk neki, melyből bőven akad majd olyan, amely felcsendül a Midsummeren. Két órán keresztül tolja majd a pörgős ritmusokat és izzasztja le a közönséget.

Az éjszaka záróakkordjaként Miamisoul zenéje lesz hallható a minimal techno jegyében.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább