Klikk megmondja a horoszkópod!

Hozzuk a stílt!

Kos

Egy kis szerelmi matematika a következő időszakra: okosférfi + okosnő = szerelem. Butaférfi + butanő = bébibumm. Ezek vegyítése vagy viszony vagy házasság. Te melyik vagy?

 

 


Bika

Ha vízparti kirándulást tervezel, akkor nehogy ne igyál vizet most ezekben a nagy melegekben, mert az bizony aztán nagyon erős ital. Fenntartja a hajókat a Balcsin!

 

 


Ikrek

Ha épp egy háziállat beújítását tervezed, akkor már nem kell tovább halogatnod a beszerzését! Elég csak elmenned a strandra, és mezítláb beállni a zuhanytálicskába!

 

 


Rák

Akkor tudnál igazán meglepőt lépni, ha most küldözgetnél szilveszteres-újévköszöntős sms-eket a rokonoknak, barátoknak. Vagy…. akár más eseményhez illő képeslapokat is küldözgethetnél!

 


Oroszlán

Olyan száraz vagy odalent, mint másnak fél év után a hónapos kontaktlencséje… De még jó, hogy egy yachtos utazásra mindig rá tudsz izgulni!

 

 


Szűz 

Ha nem akarsz lemenni horvátba, de felmenni se a Tátrába, akkor maradj a pi***ban, Eperjesen is vannak jó chaták!

 

 


Mérleg

Hiába van nagy, vastag keretes szemcsid, és hiába is próbálsz nagyokos geek lenni, nem érsz el vele semmit, mert még azt sem tudod, hogy veszélyes dolog csíráztatni az atommagot!

 


Skorpió

Tudod, van olyan, hogy a nők által használt nyolc halálos kifejezés… Szerintünk lassan te leszel a kilencedik, ha nem iparkodsz! Vagy éppen, hogy?

 

 


Nyilas

Akkora paraszt vagy, hogy még a megyeri strandra se engednek be! Pedig neked is van sárkányos inged zokniszandállal!

 

 


Bak

Sikerült teljesítened az értelmiségi cselendzsünket! Elolvastál ebben az évben legalább három cikkünket, így nagy eséllyel te lehetsz az augusztusi Hónap Lánya!

 

 


Vízöntő

Már vagy a huszadik diétádat próbálod ki, de egyik sem vezetett eddig eredményre… Az lesz a legjobb, ha csak ráállsz a partizásra! Mert bár a piában sok a cukor, de a másnap mindent visz!

 


Halak

Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor te kettős állampolgár vagy! Úgy megnyomtad a nyárköszöntő bulikat, hogy észre se vetted, hogy lassan a nyárzáróra kell partyszerkót vásárolnod!

 


Dunaszerdahely

Elindult a nyári szünet, nem azért mondom, de nem kellene az egészet a főút melletti kávézók teraszán üldögélve eltöltenetek. Bár az a „déeszieknél“ alap stíl, ugye, pimo kár?! Menjetek a szabadba kicsit, ott a lamour!

Na, de a lényeg, hogy úgy bomlanak fel a kapcsolatok, mint az állat, én nem tudom mi van veletek, de nagyon szingliskedni akar mindenki. Gyorsan kössetek házasságot, babázzatok egyet, mert az elfeledteti, ha nem illenétek össze annyira! Akinek nem inge… 😉


Nagymegyer

Érzem, látom a gömbömben, hogy júliusban kirajzanak a megyeriek. Mindegy, hova, csak el a városból. Vigyázzatok, mert lesben állnak az ekecsiek, és levarrnak benneteket. Minden második megyerinek ekecsi szerelmet jósolok.

Akinek meg nem, annak meg marad a manga pornó, meg a gumiöregasszony. Jah, a győri moziba ne járjatok, mert én is szeretek oda menni, és baromi sokat kell várnom a „pukancéra“.


Somorja

Szeretett kisvárosunkban ezerrel nyomják a kis fesztiválokat. Maradjatok is ott, menjetek is oda, jók azok, telis-tele ismeretlen, fiatal arcokkal, és hjaj, micsoda nők és pasik vannak arrafelé. Ha férfi lennék, vagy nő, és nem egy nemtelen entitás, aki látja a jövőt, tuti mennék becsajozni-bepasizni Somorjára. 9 hónappal előre nézve elég sok csecsemőt látok Somorján, hajjaj, óvatosan.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább