Pontlight – Pont annyit mutat, amennyit kell!

Az üzlethelyiség minden sarka és felülete jó ízlésről árulkodik. Nincs többre szükségünk, mint ami a szemünk elé tárul, minden egyéb felesleges teher az érzékeinknek. A dunaszerdahelyi Inportante csoporthoz tartozó Artica Dècor kínálatában immár a Pont Light üzleti, szállodai vagy irodamegvilágításra szolgáló lámpái és fénytechnikai megoldásai is fellelhetők.

Emlékezhetünk gyermekkorunk gyakorta látogatott boltjaira, áruházaira, melyekben ömlött a fény minden zegzugból, és verődött vissza minden létező termékről. Úszott a fényben az egész monstrum, láttunk mindent, de úgy hagytuk el a helyiséget, mintha épp egy kimerítő kihallgatáson lettünk volna túl.

Ez a trend helyenként még ma is fellelhető, ám a kreatív ipar horzsoló elméi és szorgos kezei mára fényévekkel járnak a pupillapusztító belterek előtt. A neoncsövek sok helyen már az őket megillető helyre, a feledésbe merültek, és a halogénizzókat is fokozatosan nyugdíjazzák a LED égők és fénytechnikai megoldások, melyek fényerejükkel utolérik halogén társaikat, árammegtakarításban, ezen keresztül élettartamukban pedig többszörösen lekörözik.

Tudni kell, hogy bizonyos LED égők hideg fényükkel kellemetlenül hatnak a szemre, a Pont Light lámpái azonban ennél már fejlettebbek, kellemes meleg fénnyel borítják be üzlethelyiségünk, irodánk kihangsúlyozni kívánt elemeit, szegleteit.

Az Artica Dècor kreatív csapata által kialakított kifinomult, de attraktív, nem harsány és hivalkodó, de szembetűnő és ízléses belső építészeti megoldásainak szerves részét képezik a jövőben a Pont Light által gyártott világítótestek.

Legyen szó egyéni, vagy üzleti reprezentációs termeinkről, azok egyik leginkább meghatározó részlete a fény. Hova és mennyi jut belőle, vonz vagy taszít, csalogat vagy undorít? Ha látogatóink, vásárlóink, ügyfeleink figyelmét óhajtjuk, mutassuk meg nekik azt, amire szükségük van!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább