Klikk megmondja a horoszkópod!

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2017/8. számában.

Újra itt a megmondóemberünk, hallgass rá, nagy igazságok következnek.

  Kos  

Az a fajta némber vagy, aki úgy megy be bárhová, hogy még a sarki fűszeresben is kizabálja az összes ingyen termékmintát. Maradj inkább otthon, mert a nagy melegen még ennél is jobban meghülyülsz!

 


  Bika  

Már magadat sem simogatod, csak és kizárólag az okostelefonodat… Nem is csoda, hisz Ámor nemhogy a nyilával szívbe nem talált, de még csak seggbe se rúgott. Pedig alaposan rád férne.

 


  Ikrek  

Fogadjunk, hogy annyira szerdahelyi vagy, hogy te felfelé alkudozol, csak hogy megmutathasd, mennyi lóvé csücsül a bukszádban. Már ha lenne. Mert, ugye, ezért nincs pénztárcád sem, mi?

 


  Rák  

Reméljük, abszolváltad most nyáron a Balcsit vagy bármi hasonlót, mert most év végéig nyomathatod a robotot. De legalább könnyen le tudod tenni az álomlakás első törlesztőrészletét!

 


  Oroszlán  

A csillagok állása szerint épp ideje békülékenyebbre venni a figurát, mert sajnos sanszos az üszkösödés. Így talán nem zárnak ki a családi végrendeletből, és jut néhány kristálytál a szórásból.

 


  Szűz  

Ha nem voltál egy ideje éves orvosi kivizsgáláson, akkor ezután a nyár után mindenképp gondolkozz el rajta, ha már úgyis ennyire megnyomtad, hogy egy bugyi sem maradt szárazon.

 


  Mérleg  

A bőröd ph-értékétől függően kell a terhesteszteket vásárolnod, mert a 40 fokok megzavarták a hormonháztartásod, és nem csoda, hogy sorra borulnak rád, mint Moszkvára a hó!

 


  Skorpió  

Ha különköltözésen gondolkodsz, akkor azt most hagyd abba! Mondom, hogy most! Légy te is olyan birka, mint itt mindenki más, hogy 30+-osan a mamahotelben laksz!

 

 


  Nyilas  

Olyan ciki, most komolyan, hogy a veled egyidős kollégáddal magázódtok… Most tényleg?! Ez nem a professzionalitást jelzi, hanem azt, hogy mekkora csökök vagytok!

 

 


  Bak  

Tanulmányt várunk tőled, amiben megmagyarázod, miért szeretsz a hatvan fokos aszfalton, a benzingőzben zabálni, szlopálni vagy épp a legszebb zlavás ruhádban nocsiskodni a főút mellett?!

 


  Vízöntő  

Nem tudtad, hogy nem nyárra, hanem télire kell bundát növesztened? Hiába menő most a hipszterbajusz Romanov-szakállal, lány létedre ez nagyon tré. Ja, fiú vagy? Akkor is! Nyár van, níma!

 


  Halak  

Ember legyen a talpán, aki követni tudja a kívánságlistádat! A terveid kéthetente változnak, ahogy a párkapcsolataid is. Majd te is mehetsz veszekedni gyerektartásról a kocsmába, oszt jó lesz!

 


  Dunaszerdahely  

A panelszauna egy csodálatos dolog. Izzadsz, ég a zsírod és ingyen van. Arra ügyelj, hogy ne bízd el magad, mert ettől még nem lettél Brad Pitt testű „vadászgép”. Az önbizalom szép és hasznos dolog, de amit ti, déesziek műveltek magatokkal, az már meredek. A bukszátokra vigyázzatok, igen, mindkettőre. 😉 Augusztus húzós lesz…!


  Nagymegyer  

Mondjuk, itt se volt hideg az elmúlt hónapban. Valószínűleg emiatt is főtt meg a fejetek, és zúgtatok bele abba, akibe nagyon nem kellett volna. Én a múltkor már mondtam, hogy az ekecsiekkel vigyáznotok kell. Na, de most már bukhatjátok, marad a sóvárgás meg a depi. Hehe…

 


  Somorja  

Úgy pörögnek a somorjai lakások, mint a búcsús ringlispil. Adják-veszik, sokan közületek mégis a mamahotelben izélitek a rezet. Lépjetek ki a fényre, vegyetek lakást, csináljatok gyereket! Most ennek jó csillagzata van. Sok kis szlovmagy bébike. 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább