CRO – Tru. albumkritika – Amikor egy rapper felnő

Cro, a német rap-pop királya felnőtt. Harmadik albuma előtt kivett egy kis szabadságot: elvonult a fellépések, interjúk és közönség elől, hogy egy sokkal személyesebb lemezt készíthessen.

A cikk egy részlete az f21.hu-val folytatott együttműködésünk nyomán kerül közlésre.

Az Easy videó által sztárrá lett 22 éves hipszter srác most már a 27. életévét tapossa. Az elmúlt 5 évben megízlelte, milyen sztárnak lenni és milyen, mikor csak a sikere miatt barátkoznak vele.

Az album ezért eredetileg a Fake you nevet viselte, amit a megjelenés előtt változtatott át az énekes tru.-ra. (Egyébként mindkét dal megtalálható az albumon.)

Az előző két platinaalbumhoz képest rengeteget fejlődött és változott az előadó stílusa. Sokkal komolyabb dolgok foglalkoztatják: érzések, az igazi megtalálása, hűség, család stb. A márkaruhákat saját készítésű ruhái váltották fel és a stílusa is visszafogottabb lett. De a kedvenc fehér sneakerseiből nem adott lejjebb.

A borítón az énekes új, teljesen fehér pandamaszkja található, fölötte a nevével és alatta az album címével. Cro előszeretettel használja a tru. szót, ami japánul így fest: 真.

Az egyes dalokat is elemző teljes cikk elolvasható az f21.hu oldalán.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább