Reszkessetek, betörők könyvben?

„Keviiin!” – hangzik fel rengeteg lakás tévéjéből a mondat az ünnepek alatt. Hiszen „alapfelszereléssé” vált a Reszkessetek, betörők! című film a karácsonyi ünnepek idején. Karácsonyfa, ajándékok, rengeteg süti, bejgli és a McCallister család kalandjai. Annak érdekében, hogy még több emberhez eljusson, a közismert történet nemrégiben megjelent könyvben is. Hurrá!

Pontosabban egy 40 oldalas leporellóban, mely izgalmas képekben és némi szövegben mutatja be egy magányra vágyó fiatal kalandjait egészen addig a pontig, mikor is már csak azt kívánja, hogy kapja vissza a családját. Ez a kis könyvecske több szempontból is jó.

Először, ahogy már fentebb írtam, azokhoz is eljut Kevin és a betörők humoros cselekménye, akik még picik hozzá, hogy lekösse őket egy több mint másfél órás film.

Másodsorban remek képek, köztük a csapdák felállításának haditerve is szórakoztatja az érdeklődőket, mely külön ínyencség a film rajongóinak, plusz lehet, egyszer még jól jön. 🙂

 

Továbbá itt nagyobb hangsúly van azon a didaktikai mondanivalón, hogy a család mennyire fontos egy gyermek, egy ember életében, még ha olyan is, amilyen, ahogy mi magyarok szoktuk mondani, a családját nem választhatja meg az ember – de elfogadhatja, fűzném hozzá.

Tökéletes ajándék a lurkóknak, ha két ünnep között még meg szeretnétek lepni őket valamivel, és boldog, tanítójellegű perceket szereznétek számukra, de azért a végén ne csodálkozzatok, ha azt fogják hajtogatni a konyhában, hogy:

Álld meg ezt a mikrohullámú, magas tápértékű makarónit, és azokat, akik árengedménnyel árusították.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább