„Nem mindig attól szép az élet, hogy tökéletes, hanem, hogy tökéletlen” – interjú Odettel

Polgár Odett olyan énekesnő, aki bátran vállalja gondolatait, és nem próbál másnak látszani, mint ami. Ez a kedves személyiség párosul egy bársonyos, különleges hanggal. Most pedig soproni koncertje után beszélgettünk kicsit a múltjáról, a Dalról és a dalszerzésről is.

Az interjú egy részlete az f21.hu-val folytatott együttműködésünk nyomán kerül közlésre.

Szerző: Vilcsek Orsolya

Nem bántad meg, hogy a fiatalkori barátod, egy zenekar gitárosa benevezett a Megasztárba? Hogyan indult végül is ez a sztori ?

Volt egy gimnáziumi zenekarom és akkor lementünk egy ilyen fiataloknak való szórakozóhelyre, ahol jó buli és zene volt. Akkor nekem ez a fiú megtetszett, majd én mentem oda természetesen hozzá, és elkezdtünk dumálni. Aztán utána alakultak a dolgok, és átvette a fiú a vezér szerepét és akkor legközelebb randira hívott. Úgyhogy neki nem volt hozzá köze ilyen szempontból. Meg hát nekem édesapám is zenész, szóval ez mindig körülöttem lógott, illetve én klasszikus zenét tanultam és fuvoláztam hat éven keresztül.

Szimfonikus zenekarban is játszottam, tehát nekem nem idegen a zenei lét, csak a könnyű zene volt olyan szinten távol, hogy nem próbáltam ki magamat benne. Sőt soha nem is gondoltam, hogy énekléssel fogok foglalkozni.

Nem bántam meg,hogy a Megasztárban szerepeltem.

 

Meg szerintem a mostani popzene is van annyira könnyen emészthető műfaj, hogy igazából ez szerintem csak egy ilyen lépcső. Maximum a csatorna tudja az illető karakterét elrontani, hogyha nincsen egyénisége vagy mondanivalója. De hogyha nincs, akkor az sem baj, csak szerintem kevésbé lesz értékes a dolog. De ha van valaki, akinek van személyisége akkor annak egy ilyen dolog akár jót is tehet.

A teljes interjú elolvasható az f21.hu oldalán.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább