Várják a jelentkezéseket a Duna Menti Tavaszra

Meghirdették az amatőr gyermekbábozás és színjátszás csoportjai, egyénei számára a Duna Menti Tavasz idei évfolyamát.

Forrás: Dunaszerdahelyi.sk

A csoportok és egyének (bábszólisták) egész évi alkotó tevékenységének bemutatkozása a bábjátékos, színjátszó és szerkesztett játékok kategóriában Dunaszerdahelyen, az országos döntőn lesz, május 29. – június 1. között.

A Csemadok Országos Tanácsa megbízásából a Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet – a Duna Menti Tavasz országos gyermek báb- és színjátszófesztivál főszervezőjeként – társrendezőivel, Dunaszerdahely Önkormányzatával, a Dunaszerdahelyi Városi Művelődési Központtal közösen meghirdetik a 43. Duna Menti Tavasz Seregszemlét.

Az amatőr gyermekbábozás és színjátszás a csoportok és egyének (bábszólisták) egész évi alkotó tevékenységének bemutatkozása a bábjátékos, színjátszó és szerkesztett játékok kategóriában (a szerkesztett játék minden olyan előadás, amely különböző műfajú művek önálló egységgé szerkesztésével készül és valósul meg, pl.: mozgásszínház, irodalmi színpad, pódiumjáték, dramatikus népi játék, illetve ezek ötvözete).

A 2018-as évben, a Duna Menti Tavasz szervezőbizottsága Mi jut eszembe a Duna Menti Tavaszról? címmel a Duna Menti Tavasz fesztivál idejére gyermek képzőművészeti versenyt hirdet azzal a céllal, hogy a képzőművészeti adottságokkal rendelkező általános iskolás gyermekeket vizuális gondolkodásra ösztönözze, hogy azok a játék örömével tapasztalják meg az adott képzőművészeti műfajok kifejezésbeli tartományait.

A két versenybe a nevezés pontos feltételeiről itt találnak információt!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább