Csoda a padlótól a mennyezetig

PR-cikk

Március 13. és 18. között kerül megrendezésre a Nábytok a bývanie nevű lakáskiállítás a nyitrai Agrokomplexben. Ismét részt vesz rajta az Inportante csoporthoz tartozó Artica Dècor, melynek kereskedelmi igazgatóját, Peter Tóthot kérdeztük a részletekről.

A cikk megjelent a Klikk Out 2018/02. számában.

Mi az, amit fontos tudni erről a lakásexpóról?

Egy nemzetközi kiállításról van szó, ami az agrárexpo és az autószalon után a harmadik legnagyobb Szlovákiában. Itt minden megtalálható, ami összefügg a beltéri és kültéri dizájnnal, berendezésekkel, kiegészítőkkel. Tehát bármilyen helyiség kialakítását vagy átalakítását tervezik, érdemes ellátogatni Nyitrára, mert nincs még egy hely, ahol minden apró részlet megragadható. Az érdeklődés is óriási, hiszen évről évre a mintegy 25 ezer ember látogat el ide.

Mivel érkeztek a kiállításra?

Mi már hatodik éve veszünk részt, évről évre a rendezvényre érkező, legmagasabb színvonalat nyújtó cégek dizájnpavilonjában.

Ebből kifolyólag mi sem a mennyiségre, annál inkább a minőségre és a dizájnra összpontosítunk, és minden évben változtatjuk a standunk témáját, soha nem megyünk ugyanazzal a kiegészítővel. Idén a Pont Light világítótesteket választottuk.

 

Korábban már írtunk az Artica Dècor és a Pont Light együttműködéséről, de összefoglalnád tömören, miről is van szó?

Az Artica Dècor komplex beltéri megoldásainak részeként lehetőséget kínál arra, hogy az irodai vagy otthoni lámpatestek alakját, méretét, színét, fényerősségét és -melegségét a kliens válassza meg, mi pedig a Pont Light közreműködésével megvalósítjuk. Ez azt jelenti, hogy akár az ügyfeleink saját ötletei ölthetnek testet a megvilágítandó helyiség lámpáiban.

Hogyan értékeled az elmúlt évek expóit?

Nagyon fontos számunkra, ugyanis a látogatók 80 százaléka a kiállított termékek és megoldások végső felhasználója, ergo potenciális ügyfelünk, akit igyekszünk meghódítani. A színvonalat illetően a kiállítás évről évre egyre kiemelkedőbb. A kezdetekben, öt évvel ezelőtt még azt tapasztaltam, hogy egyetlen külföldi kiállító sincs jelen, mára azonban számukra is érdekessé vált, és lehetőségként tekintenek rá. Tavaly például már mintegy 30 külföldi kiállítót láthattunk.

Mi az az irány, amit idén képviseltek?

Az irány, amit helyesnek vélünk, mindig új utakra vezet, új távlatokat nyit, és az a célunk, hogy ezeket a lehetőségeket ne csak mi ismerjük meg, hanem ügyfeleink számára is szemet gyönyörködtető dizájnt és komponenseket tudjunk kínálni.

 

Eredetiek akarunk lenni, nem másokat másolni, ezért látogatjuk mi is rendszeresen a legszínvonalasabb külföldi kiállításokat, melyeken olyan partnerek után kutatunk, akiknek kínálatát ígéretesnek látjuk.

Az igények szempontjából milyen a régiónk?

A gazdaság növekszik, és amikor működnek a beruházások, akkor az emberek is keresik a szép és új megoldásokat, irányokat, anyagokat. Szlovákia kimondottan megfelelő erre a dizájnra.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább