Klikk megmondja a horoszkópod!

Jobb ha tudod, mi vár rád, szolgáljon sorvezetőül löttyedt hétköznapjaidban és pusztító hétvégéiden!

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2018/04. számában.

 

Kos

 

Annyira nem voltál semerre sem ezalatt a rekordhosszú tél alatt, hogy ideje már most (!) elkezdened szoliba járni, mert több évre visszamenőleg fakult ki a bőröd színe. Egy albínó is megirigyelné!


Bika

 

Az egyedfejlődés mintapéldánya vagy! Benned aztán lezajlik két hét alatt a világ összes fájdalma és minden boldogsága, csak ebből pont a legfurább módon profitálsz… Bár, úgy látszik, te ezt élvezed.


Ikrek

 

Bár mostanság nem vagy a toppon, ez az időszak már nem tart sokáig! Egyrészt a húsvéti tojáslikőr megteszik majd a hatását, másrészt lassan őrült partyidőszakba kezdesz, ami meghozza majd a gyümölcsét!


Rák

 

Egy ültő helyedben el tudsz aludni, aminek – mondjuk meg – semmi köze a tavaszi fáradtsághoz. Nyugtatgathatod magad, de ezzel csak a problémáidra alszol rá, aminek semmi pozitív következménye nem lesz. Ébresztő!


Oroszlán

 

Olyan megagiga erkölcsös a szád, közben meg a szálkás-szemes anekdotát csak nem alkalmazod a gyakorlatban magadon… Mi ugyan nem mondjuk el senkinek, mekkora kis genya vagy, érlelődik az majd benned.


Szűz

 

Ugye, most mindenki tolja ezt az „ez a változások éve” dumát… Te hogy vagy ezzel? Mondjuk igazán beállhatnál a sorba te is. De nem csak rizsázni kellene róla, hanem csapatni is – még ha neked egyik sem az erősséged.


Mérleg

 

Amiket már oly rég óta tologatsz magad előtt, annak pont most fog lejárni a szavatossági ideje, úgyhogy szerintünk nem kellene már tovább késlekedned! Pont elég ideje tökölődsz már, ideje cselekedni!


Skorpió

 

Az, hogy csak egy adott témájú könyveket olvasol, még nem tesz a szakavatott professzorává. Mert denielsztíl nem szakirodalom ám! Értjük, hogy olvasni újabban (hál’ istennek) trendi, de azért ne szállj el ennyire magadtól!


Nyilas

 

Tehetetlenségedben inkább csak hülyeséget halmozol hülyeségre, pedig csak pont azt kellene tenned, amit minden önsegítő könyv javasol az első tíz oldalán: fogadd el a helyzeted és várj ki, míg megjön a te időd!


Bak

 

Kiveszel két nap szabit, és arra érsz vissza a munkahelyedre, hogy bár el se mentél volna?! (És nem azért, mert nagyon telepakoltál volna intéznivalóval, hanem mert annyira hiányzott.) Ez bizony munkamánia. Kezeltesd magad!


Vízöntő

 

Tutira új áldozat van a képben, mert az utóbbi időben sosem voltál ilyen altáji karbantartott! Nem kell kamuzni mindenféle indokokat, csapatunk csak támogatni tudja az izgis éjszakák abszolválását!


Halak

 

Bárhol és bármikor be fogsz tudni szunyálni a következő időszakban, és ennek simán a D-vitamin túladagolása lehet majd a fő generálója. Ha nem is a napocskától, hát a több liter bevitt sörtől. Csak tudnánk, mit ünnepelsz furt?!


Dunaszerdahely

 

A város neve mellé zárójelben simán oda lehetne írni, hogy Abszurdisztán… Abszurd, hogy mennyire a közhelyek emberei vagytok: mindenki nagyautóval megy ki magyarba a reptérre (amit szigorúan kistizesért tankol meg), hogy aztán elrepüljön Tájföldre, mert más úti cél a világon nincsen…!


Nagymegyer

Hát ember legyen a talpán, aki bárkit is Nagymegyerre visz elsőrandizni… Na jó. A nyári szezon az más, mert lehet a kis fürdőrucikban veretni, de ilyenkor, amikor március még javában a téli időszámítás része… Ilyenkor lehet nálatok egyáltalán bármit is csinálni, mint jégert inni a podnyikban hétfő este fél kilenckor?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább