Solo: Egy Star Wars történet – Amit az előzetes elárul

Lassan több mint két hónapja, hogy elsőként nyerhettünk bepillantást a készülő filmbe. Sok botrány előzte meg a trailert, igyekszünk megfejteni a videóanyag tartalmát és levonni a következtetéseket, hogy a rajongók képet kapjanak a Solo: Egy Star Wars történetről.

A cikk egy részlete az f21.hu-val folytatott együttműködésünk nyomán kerül közlésre.

Szerző: Nagypál Levente

A Solo nem finomkodik, pörgős akciót és lehengerlő történetet sejtet a háttérben. A bemutatóban látott CGI (számítógépen létrehozott kép) az eddigi legjobb, amit a sorozatban láthattunk. Továbbá az alapkoncepció is igazán izgalmasnak ígérkezik. Az első trilógia egyik központi figurájának előzményét feldolgozni nem kis bátorságra vall, bár válogathattak alapanyagból bőven, mivel sok író foglalkozott a nagyszájú csempész és társának, Chewbacca-nak kalandjaival.

Az előzetes egy rövid felvezetéssel kezdődik, melyben Han elmondja, hogy kicsapták a repülős képzésről. Ebből arra lehet következtetni, ahogy Jyn Ersonak a Zsivány Egyesben, úgy Solonak is egészen gyermekkorától megismerhetjük történetét.

Az ezeket követő másodpercekben új járművek bukkannak fel. Az univerzum bővítése és továbbgondolása mindig jó, kellenek az újítások. Ez főleg a megújult Millenium Falcon-on látszik, mely most kissé képregényes stílusban jelenik meg.

A teljes cikk elolvasható az f21.hu-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább