Fesztiválokra hangolódva – Új dalok a magyar zenei szcénából

A fesztiválszezon előtt a zenekarok általában kiadnak egy új számot, klipet, amivel megalapozzák a nyári koncerteket, meg egy kis vérfrissítést végeznek a repertoáron. Közel egy hónappal az első nagy fesztivál előtt van ideje a rajongóknak megtanulni a szövegét, és így együtt tudják majd üvölteni alkoholtól mámorosan az énekessel, énekesnővel. Fent a zenekar, lent a közönség, a koncert közben pedig születik egy olyan flow-élmény, aminek mindenki részesévé akar válni. Valószínűleg e dalok is segítenek ebben.

A cikk egy részlete az f21.hu-val folytatott együttműködésünk nyomán kerül közlésre.

Szerző: Lóránt András

Blahalouisiana – Nem vagyok egyedül

Blahalouisiana 2012 nyarán alakult. Az igazi áttörést azonban csak a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató után Ahol összeér című számuk és a hozzá készített finoman erotikus és rendkívül látványos klip hozta meg nekik. Azóta megjelent két nagylemezük, Ha élni felejtek és Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi címmel. Most a fesztiválszezon előtt egy új videóanyaggal, új dallal jelentkeztek: Nem vagyok egyedül.

Tankcsapda – Vagyok olyan szemét

A már majdnem 30 éves (1989-ben alakult) Tankcsapdának számlálhatatlan zenés videója jött ki hosszú évek alatt. A mostani képi anyagát a Budapest Parkban rendezett ‘Lukács Félévszázad’ koncerten vették fel. A Vagyok olyan szemét megosztó dalnak tűnik a rajongók körében. Van, aki a régi Tankcsapdás “érzést” hiányolja belőle, másnak csak fura az új hangzás, de mindenki döntse el maga, tetszik-e neki, vagy nem.

További előadók új dalai az f21.hu-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább