Horoszkóp: „Nyomasd fel magad a fürdőszoba falára. Mindjárt kisebb lesz a stresszlevel”

Megint jövünk az okosságainkkal, hallgass miránk, ne mások sületlenségeire!!! Mi szóltunk.

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2018/06. számában.

 

Kos

 

Csak ez a hülye esküvői szezon ne lenne… Az élet annyira bele akarja tolni a képedbe a lamúrt, hogy még egy hétköznapon megrendezésre kerülő lagzira is hivatalos lettél. Vagy körülötted simán halad mindenki a korral, csak te ragadtál be?


Bika

 

Aki eddig azt mondta, hogy délután hat előtt inni milyen legalja, most az töri ki a borosüveg nyakát délután fél háromkor. Ha pedig ez így van, akkor neked sem kell már szégyenkezned azon, hogy még mindig anyád nyakán élsz. Ja? DE!


Ikrek

 

Hát. Eddig te voltál az erkölcsösség mintapéldánya. Mi ütött beléd? Csak nem unod a banánt? Most lovagold meg a szomszédod vágyaidat. Mondjuk nyomasd fel magadat a fürdőszoba falára. Mindjárt kisebb lesz a stresszlevel, meglásd!


Rák

 

Szerencsére annyira kevés barátod van (akik meg pont olyan bambák, mint te), hogy nem kell már a 88-ik babalátogatóba menned… ahol csak arról lehet beszélni, hogy milyen rekordja van a bébinek egyéni triatlonban, kajálás-alvás-szarásban.


Oroszlán

 

Ha már divat vegánnak, áj-láv-ekónak és hüggefaktorosnak lenni, akkor jöjjön el az ideje, hogy kimondhassuk: 1. Az a gyerek igenis csúnya. 2. Nem, nem megyek el a legény/lánybúcsúdra/esküvődre, mert évente egyszer, ha beszélünk. 3. Pocsék szülő vagy.


Szűz

 

„Felvállalom, hogy a kapcsolatom kamu.” Legyen ez az előtted álló hónap mottója. Senki sem hiszi el, hogy amit a face-re meg az instára kiteszel, az mind igaz. De az is igaz lehet, hogy városunk maga Stepford, te meg kirakatfeleség vagy.


Mérleg

 

A legidegesítőbb tulajdonságod, hogy a végtelenségig ígérgetsz, de abból bármit is beváltani… ugye, ahhoz már produkálni kellene valamit. Legalább a szexet kívánnád, de még az se megy. És te gondolod magad főnyereménynek? Mégis melyik univerzumban?


Skorpió

 

Aki meg akarja mondani neked, hogyan és miként élj, annak csak üzend azt, hogy nem szerződtetett klikkhoroszkópista, ezért tutira nem tudja a tutit! Ássa el magát a búsba, és ha kibánta magát, kérjen tőlünk tanácsot…. és mi majd úgysem adunk.


Nyilas

 

Annyira idegesítő vagy, hogy a legújabb divat szerint ­ már nem mint taxiórát csapnak le, hanem mint egy szurikátát… Persze, nyilván csak azért, mert egyébként is olyan nullizomzatú vagy, hogy még egy alapiskolás is elbánik veled fél kézzel.


Bak

 

És akkor az örökké-csak-kiszemelt-pozícióban-lévő-plátói-szerelmed házasságot kíván kötni. Mit teszel? Íme a lehetőségeid: A) Azt, amit eddig – semmit. B) A jövő havi Klikkbe cikket íratsz a nyomorúságodról. Vagy C) Negyvenkettő.


Vízöntő

 

Most annyira nincs kedvünk neked írni semmit, hogy még arra se fanyalodunk rá, hogy látszólag megerőltessük magunkat. Inkább olvasd vissza a múlt havit, hiszen feléd a változás szele mostanság úgyse jár. Mert haladni a korral ugye ciki?!


Halak

 

Lassan már nálad is beérik a migránspropaganda – nem is csoda, már DAC meccsekre is jársz. „Alig várjuk”, mikor váltod be a régóta kántált kedvenc húsvéti rigmusod: ledarálni minden román csecsemőt. Annyira jó, hogy nem vagy a barátunk!!!


Dunaszerdahely

 

Látom, még mindig divat a főutcai kirakatokban ülve inni a fos kávét. Még akkor is, ha három órája ültök a löttyök fölött és amúgy se szeretitek. Úgy látszik, ez még mindig presztízskérdés Szerdahelyen… Mondjuk, az is az lehetne, hogy megtanultok köszönni az utcán, S-ben parkolni és adót befizetni. Hogy ja?! Ez nem az a hely, ahol ezek a dolgok mennek…


Nagymegyer

 

Ha közvélemény-kutatást tartanánk a lakosaitok között, valószínűleg leginkább Bőst irigyelnék a legtöbben. Hogy ez azért van, mert van Dunájuk, végtelen számú podnyikjuk és teszkójuk a lidli helyet… nos, azt nem tudjuk. De egyet se féljetek – majd lehet gyűjtünk nektek aláírást és a Bősiek Megyerért nevű atraksziónt is megszerveztetik nektek. Amúgy szohi van a sorompóval?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább