Júliustól foglalhatók standok a Csallóközi Vásárra

Az idén szeptember 20. és 23. között megrendezendő 38. Csallóközi Vásár tényleges előkészületei már javában folynak. A hagyományos négynapos csallóközi eseményre július elsejétől indul az elárusítóhelyek lefoglalása és értékesítése a vásári árusok részére.

A cikk a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

A helyfoglalásnál az idén is előnyben részesítik a helyi és a környékbeli vállalkozókat. Augusztustól a Dunaszerdahelyi járáson kívülről érkező árusok foglalhatnak le standot maguknak. Bővebb információk: 0918/ 607-329.

A Városi Hivatal Pénzügyi és Vagyonnyilvántartási Főosztálya felhívja az elárusítóhelyek iránt érdeklődő vállalkozók figyelmét, hogy a közterület-használatra vonatkozó engedélyhez és a területhasználattal kapcsolatos adó kivetéséhez szükséges az iparengedély, vagy a cégjegyzéki kivonat fénymásolata, továbbá a DIČ– azonosító szám, valamint az elektronikus regisztrációs pénztárgép száma is. Az elárusítóhelyeket bérlő vállalkozók figyelmét ezúttal is felhívják a csallóközi régió sajátosságaira és megkérik őket a kétnyelvűség biztosítására, hogy a kisebbségi nyelvhasználati törvénnyel összhangban magyarul is helyezzék el az információkat standjaikon.

A vásárlátogatóknak az előző évekhez hasonlóan az idén sem kell belépőjegyet váltaniuk ahhoz, hogy a négynapos vásár idején remekül érezhessék magukat és élvezhessék a fellépők produkcióit.

Forrás: Dunstreda.sk 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább