Horoszkópod: „Nagyobb rinyapunci vagy, mint a vébén az üres agyú focisták”

Ha még nem tudnád, megint kiokoskodtuk, mi vár rád az elkövetkezendő hónapban. Nem a tealevelek meg a kávézacc, urambocsá’ a DAC-stadion zöld gyepe fogja neked megmondani a tutit, hanem a Klikk.

Na, szóval görgess csak lejjebb, cimbora!

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2018/07. számában.

Kos

 

Fogadd meg, hogy kicsit kedvesebb leszel a blokkos nyanyákkal. Nem is sejtheted, mi mennyiségű aranyfuksz van náluk elfekvőben a stelázsi alatt… ami csak ajándékozásra vár!


Bika

 

Azt hiszed, megint itt a babyboom? Vagy a sörhasszezon? Közben meg csak az van, hogy az eccsók elfelejtenek elmenni reggel kakkantani, munkában meg nem mernek, oszt felpuffadt a hasuk. Ennyi.


Ikrek

 

Talán leszokóban vagy az es(e)ti piálgatásokról, de így meg baromi uncsi az élet, mi? Így nem jönnek az izgis üziváltások meg a helyzetjelentős fotók. Tényleg akarod te ezt?

 


Rák

 

Nagyobb rinyapunci vagy, mint a vébén az üres agyú focisták. Bár ott is félidőnként letolnak egy oszkárgyanús jelenetet, de amit te az utóbbi időben produkálsz – azt miért is van?

 


Oroszlán

 

Add be a derekadat, és szerválj már egy ebet magadnak! Nem mintha tényleg szükséged lenne rá, de akkor legalább má’ nem nyíná’ annyit, hogy neked kő egy kutya! Ezzel senkit se idegesítenél má’!


Szűz

 

Amíg a járásban mindenki az év anyucija/apucija díjra gyúr, addig te meg acélozd magad a nyári kóborkufírcokra! Mert bármi megtörténhet akármelyik random kapualjban! Hisz’ nyár van, níma!


Mérleg

 

Na, ha eddig haladtál előre, akkor mostantól hátraarc! Mivel a jövőben kábé nulla eséllyel indulsz a boldogulásért, miért ne poshadnál vissza a trutymóba? Ki más igényelne podporát, ha nem te?


Skorpió

 

Nem tudunk megoldást elromlott, slampos kapcsolatokra, de az nyilván segít, ha még ráhúztok 9 hónapnyi terhességet, és 30 évre a nyakatokba húztok egy „albérlőt”. Dik… Normálisak vagytok?!


Nyilas

 

Na, hál’ istennek, leszakadtál az irodai kefélésről, és helyette csak a túlórázás b***a az agyad! Karrier szempontjából ez sokkal előnyösebb befektetés, mintha téged fektetnének meg. Kár, mi? 😉


Bak

 

Na, mi újat tanultál az idei foci-vébéből? Az új sérók divatját mondjuk semmiképp (vagy csak reméljük, hogy nem.) Mondjuk azt, hogy hogyan szard el a szabadidődet a tv előtt… azt tuti!


Vízöntő

 

Úgy rád fér már egy átbulizott éjjel, mint elvonósra egy zacskó écskó, meg egy tele tikó pikó. Vagy ezt a hármat akár így egybe’… Mondd csak, hol is csatlakozhatunk hozzád?

 


Halak

 

Te megint a tizenhat éves korodat éled. Kár, hogy a tested nem úgy reagál… De ne foss, beérik ez a dolog, csak lazulj tovább! Úgy is már egy karót nyelt szatyor voltál, sajnos idejekorán!


Dunaszerdahely

 

„Kedves” Szerdahelliek! Igazán megtanulhatnátok már a körforgalmaitokat használni, mert így csak annyira vagytok városiak, mint a Bősiek! (Upsz!) És ugyebár ők körforgalmiból csak nyolcast kaptak! Azt is fektetve! (Ugye-ugye…)


Nagymegyer

 

Na, most biztos megszaporodik a patikák eladási listáján a kaneszten… a sok strand, mi? Nem kéne olyan helyeken nyúkáni, ahol nem kéne! Inkább húzd fel a slapkikot, és vidd el a leánkát lángosra meg kofoláro! Hol tanultatok meg má’ udvarolni? A Karcsai úton?!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább