13. Rockfeszt: Új helyszín, új lehetőségek, új energia

Hamarosan felvirrad a nagy nap, 13. alkalommal nyílnak meg a RockFeszt szimbolikus kapui.

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Augusztus közepén újra a rockzenéé a főszerep, ismert, kedvelt, kevésbé ismert és feltörekvő zenekarok állnak a színpadra, a keményebb zenét kedvelő közönség pedig három napig hallhatja, láthatja őket, táncolhat, szórakozhat koncertjeiken.

Új helyszín, új lehetőségek

Az egyik nagy változás a fesztivál életében a helyszín változása. Az idén ugyanis a dunaszerdahelyi reptér ad otthont a háromnapos fesztiválnak. Az eddig főleg területileg behatárolt park helyett sokkal nagyobb lehetőségek nyílnak a RockFeszt előtt, legyen szó a kempingről, parkolásról, vagy éppen a koncertek helyszínéről.

Zenéből sosem elég

A megnagyobbodott fesztiválhelyszín, a két színpad lehetővé teszi azt is, hogy több zenekar lépjen fel, mint az elmúlt időszakban.

Az idei húzónevek: Depresszió, Rómeó Vérzik, Karthago, Kalapács, Leander Kills, Road, AWS, Copy Con, Zorall, P. Mobil, Phoenix Rt.

A családokat is várják

Ahogy korábban, most is lesz lehetőség kempingezésre. A háromnapos belépőt vásárlóknak továbbra is lehetősége van ingyenes sátorozásra. Ahogy eddig, most is várják a családokat, hiszen adott lesz a zuhanyzási lehetőség, minőségi toaletteket biztosítanak a szervezők, és újra lesz gyereksarok. Ja, és a felnőtt kíséretében érkező 12 év alatti gyerekek számára ingyenes a belépés!

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább