Idén is Lakomázunk

2018, az nagyon sok, még gombócbú is. Má pediglen így kezdődik a zidei kalendárium. Dédapáink aszittík, eddigre röpködő lovaskocsikkal fogjuk szántoni a fölhőköt. Nem úgy lett. Lovaskocsik helyett vasmadarak húzzák a csíkot fölöttünk.

A cikk megjelent a Klikk Out 2018/07. számában.

Node, ölíg az hozzá, hogy telhet akárhogy is az idő, hozhat bármit a jövő, egy bizonyos, Lakoma idén is lessz. Augusztus 11-én. Nincsen apelláta. Mi az, hogy lessz?! De még milyen?!

Kezgyük ott, hogy idén összecsődítettük a Csallóköz legjobb éttermeit, azoknak is a legjobb szakácsoit, hogy a Lakomán mutassák meg tudományuk legjavát. Itt lesz a Hencz-Pub, a tallósi Malom Csárda, a Peter’s Bar, a Platán Panzió, a Betyártanya meg a Villa Rosa is. Úgyhogy affelű kítsíg nincsen, hogy mindenki megtalája az ő szája íze szerint való falatot.

Csöndbe enni olyan, mint villa nékű színát hánni. Kellemetlen. Ippen ezír a Lakomán nem lessz evís muzsiakaszó nékű. Reggeltű estig húzni fogják a zenészek. Körbejártuk a környíket, megegyeztünk a csallóközi muzsikusokkal, hogy a Lakoma napjáro mást el ne vállújanak, mert itt a helyük.

Esemény: Nemeshodosi Nagy Lakoma

 

Estére meg egy vagyis inkább két muzsikust is hozunk, akik hetedhét országon innen és túl is híressek. Caramel és Radics Gigi az, aki megvidámítsa a Lakoma estéjét.

Emlíkeztek tavaly a kártyorendszerre? No, akkor felejtse el mindenki. Kipróbátuk, de nem gyött be. Idén semmiféle kártyázás nem lesz a Lakomán, csak a kemíny, ropogós kíszpíz.

No, de, ezer szónak is egy a víge, augusztus 11-én újra Nemeshodosi Nagy Lakoma, amirű veszettű kár lenne lemaradni, úgyhogy ne talágossatok, a Lakomáro kilátogassatok!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább