Lake Up – Hatalmas bulik a komáromi beachen!

PR-cikk

Sátrazási lehetőséggel, foodpass-szal és további újdonságokkal vár mindenkit idén a régió egyik legnagyobb nyári bulija, a Lake Up fesztivál. Az idei évben ráadásul egy nappal tovább tombolhatunk majd a komáromi Holt-Vág partján, hiszen az eddigi 2 helyett immár 3 napon keresztül, július 26-tól 28-ig élvezhetjük a fesztiválhangulatot.

LAKE UP

HOLTVÁG | ÉSZAK KOMÁROM

JÚLIUS 26-27-28.

A július 26-án startoló fesztivál zenei kínálatában mindenki megtalálhatja majd a stílusához leginkább passzoló előadót és bandát, hiszen a mulatós zenétől kezdve, a pop és rockon át a rap-ig több műfaj is képviselteti magát a Lake Up-on. A fellépők között találhatjuk Kis Grofót, Kállay Saunders Andrást, Pápai Jocit, Kasza Tibit, Zoltán Erikát és Geszti Pétert is. Mellettük a háromnapos fesztiválon találkozhatunk majd a Bëlga-val, a Children of Distance-szel és az Animal Cannibals-szel is, míg a szlovák előadókat a Desmod és Kali fogja képviselni. A koncertek utáni késő esti hangulatért M Junior, Boogie, Bóli és Pollák, Bagó és Kovács mellett az egyik legismertebb szlovák lemezlovas, EKG, valamint a nagy tehetségnek tartott Yamina felel.

Az esti bulira való ráhangolódást pedig a változatos nappali programok szolgálják majd.

NAPPALI LAZULÁS

A Lake Up egyik szenzációjaként szolgál majd július 27-én és 28-án az a hőlégballon, mellyel felszállva nagyjából 60 m magasságból lesz megtekinthető a fesztivál helyszíne, a Holt-Vág környéke. Ha mégis a földön maradnál, lesz rodeó bika is, melynek meglovagolásával bárki próbálkozhat. Az alacsonyabb adrenalinszint kedvelői pedig a kellemes környezetű West ChillZone-ban, vagy a cocktail bár-nál lazíthatnak.

CSALÁDI PROGRAMOK

A kisebbeket a fesztiválra arcfestéssel várják, de abszolút kedvenceikké nagy eséllyel a két hatalmas méretű légvár és a pónilovak válnak majd. A nosztalgikus hangulatot pedig a 90-es évek retró játékai, mint a zsákban futás vagy épp patkódobálás szállítják.

TIBI ATYA ELŐAD, RUBINT RÉKA MEGMOZGAT

A nappali programok közül a legnagyobb húzóneveknek a Komáromban már többször is feltűnő Rubint Réka, valamint a Facebookon 1,3 millió kedvelővel rendelkező Tibi atya számítanak majd. A népszerű magyar személyi edző ismét a fesztiválozók aktív pihenéséért és átmozgatásáért lesz felelős július 28-án. Tibi atya a 290 ezer feliratkozóval rendelkező Zsozé atya és a feltörekvő Barthalos Andrea Instagram influencerek társaságában ad majd elő a közösségi médiában való sikeres szereplésről.

Tibi atya előadására és Rubint Réka tréningjére szóló jegyek elővételben megvásárolhatóak a lakeup.sk weboldalról.

SPORTPROGRAMOK ÉS VERSENYEK

Az idei Lake Up fesztivál a sportok szerelmeseinek és a versenyszellemű fesztiválozóknak is tartogat jó pár különlegességet.

A Lake Cup nevet viselő röplabdabajnokság első mérkőzéseit szombaton már 9 órától megtekinthetjük a Holt-Vág strandröplabda pályáján. A versenyre 3 fős, vegyes összetételű (férfi és nő egyaránt) csapatok jelentkezhetnek. A nevezési díj elővételben 10 €/csapat, míg a helyszínen 14 €/csapat. Az esemény színvonalát emeli a VK Spartak UJS Komárno röplabdásainak bemutató műsora, akik a közelmúltban vívták ki a szlovák extraligában való újbóli szereplést.

Ezzel egy napon kerül megrendezésre a Lake Up szkanderbajnoksága is, délután 13 órától. A fesztiválozók női és férfi kategóriában mérkőznek majd meg. A bajnokság egy extra különlegességet is tartogat, hiszen a versenyeket Kis Gyula, kétszeres világkupa győztes és világbajnoki hatodik helyezett szkanderversenyző fogja vezetni. A szkanderbajnokság nevezési díja elővételben 5 €, a helyszínen pedig 8 € lesz.

Mindkét bajnokság legjobbjai pénz- és tárgyjutalommal gazdagodnak majd. A versenyekre való nevezéshez nem kell mást tenni, mint a lakeup.sk/ticket oldalon megvásárolni az adott versenyre vonatkozó jegyet.

Az idei Lake Up ideje alatt egy kicsit más típusú, “gasztronómiai” verseny is megrendezésre kerül; a sörök kedvelői ugyanis egy sörivó és sör tartó versenyen is összemérhetik majd tudásukat pénteken és szombaton egyaránt.

A további sportprogramok kínálatát színesíti a 4 oldalú klasszikus mászófal és a cross fit is. Szombaton, a fesztivál területén kialakításra kerülő crossfit pályán az érdeklődők egy versennyel egybekötött bemutatót láthatnak majd, valamint 4 órán keresztül kipróbálhatják saját erejüket is.

Az egyedi sportjátékok között megtalálhatjuk majd a bungee run-t és a söprögetőt is, melyeknél a legnagyobb kérdés, hogy ki tud tovább talpon maradni? A bungee run küzdelmeiben párosok csatáznak majd meg egymással és a gumikötelekkel, míg a söprögetőnél a mozgékonyság segítheti a “túlélést”.

SÁTRAZÁS ÉS FOODPASS

A fesztivál történetében első alkalommal lehetőség nyílik sátrazásra is a helyszínen, ezzel téve teljessé az abszolút fesztiválhangulatot. A Lake Up teljes idejére érvényes sátorjegy ára 5 €, melyet csupán egy sátorra kell megvásárolni, függetlenül attól, hányan laknak majd benne. Emellett az idei Lake Up még egy újdonsággal várja a fesztiválozókat: ebben az évben már egy úgynevezett foodpass is megvásárolható lesz, mely igény szerint akár egész napos étkezést is biztosít.

Váltsd meg jegyedet kedvezményes áron a nyár legnagyobb beach fesztiváljára a
www.lakeup.sk weboldalon!

Gyere ki a tóra és éld át Te is Komárom legnagyobb nyári buliját 3 nap és 3 éjjel, július 26-tól július 28-ig!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább