A lényeg a részletekben rejlik!

PR-cikk

Hamarosan megnyitja a vásárlók előtt dunaszerdahelyi nagyraktárát az Inportante csoport, mely a hozzá tartozó divíziók révén úgy az otthoni, mint az üzleti, vendéglátóipari dizájn területén kiemelkedő színvonalat képvisel. A társaság fennállása óta arra törekszik, hogy életre keltse, működésbe hozza azokat a tereket és egységeket, melyeket rábíznak.

A leendő nagyraktár kapcsán erről is beszélgettünk Peter Tóthtal, az Inportante kereskedelmi igazgatójával.

Az üzleti belső építészettől a privát lakberendezésen át a vendéglátóipari egységek felszereléséig egészen széleskörű szolgáltatást nyújt az Inportante csoport. Hogyan egészíti ki ezt a cég nagyraktára?

Cégünk ezúzon is szeretné megszólítani jelenlegi vagy épp jövőbeli, potenciális szerződéses ügyfeleit, akik többek között az idegenforgalomban, vendéglátásban tevékenykednek, mivel a kölcsönösen előnyös együttműködésünk révén a tömegtermékekkel szemben vitán felül magas színvonalat képviselő, egyedi és eredeti kellékekkel szerelhetik fel saját egységüket.

A gyakorlatban hogy néz ki mindez?

Az egész folyamat nagyon egyszerű: bejön, választ, rendel, fizet és kész. A gyártók hetente egyszer szállítanak hozzánk. Aki például egy 200 fős kapacitású hotelt szeretne felszerelni terítékkel, evőkészlettel, az ennek négyszeresét rendeli – kiindulva abból, hogy egy készlet a vendégek előtt van, egy a mosogatógépekben, egy tartalékban, emellett eltörik, tönkremegy, ellopják és így tovább. Aki viszont például valamilyen sürgős akcióra kíván biztosítani étkészletet, az egy bizonyos mennyiségig azonnal elviheti a raktárból.

A raktár egyik része a mintabolt, ahol tulajdonképpen megtekinthető, megérinthető a kínálat. A laikus ember talán nem is gondolná, ez mennyire fontos, viszont a szakmabeliek, a vendéglátóiparban magas színvonalat képviselő egységek számára nagyon is. Mi pedig mindenekelőtt őket szeretnénk megszólítani – természetesen a háztartásokat sem zárjuk ki, viszont nagyraktár lévén nagyobb tételekben előnyösebb vásárolni. Visszatérő ügyfeleink pedig hűségkártyájuk révén jelentős kedvezményhez is juthatnak.

 

 

Mi az, amit Ön szerint a célcsoportjuk értékelhet majd a nagyraktárban?

Egyrészt azt, amit kínálunk, másrészt azt, ahogyan tesszük. Az évek során sikerült elérnünk, hogy Európa hasonlóan gondolkodó szakemberei köré épülő vállalkozások, társaságok szerződéses partnerként tekintenek ránk.

Ezek egyike a személyi higiénia egyik kiemelkedő képviselője, az ESSITY csoporthoz tartozó TORK márka, illetve a legmagasabb szintet képviselő vendéglátóipari egységek, hotelek, éttermek bútorokon kívüli berendezéseivel és felszerelésével foglalkozó SVING.

 

Utóbbit az e területen tevékenykedők minden bizonnyal ismerik. Korábban számos nagy projektet vittünk véghez közösen, mint például az alacsony-tátrai Hotel Chopok, a pozsonyi Hotel Park Inn vagy a kelet-szlovákiai Hotel Zemplín. Mára tulajdonképpen immár a SVING egyfajta kirendeltségeként működünk a térségünkben.

A másik része annak, amit ügyfeleink értékelnek, hogy kínálatunk hozzáadott értékkel bír. Hadd magyarázzam el, miért: sokan pusztán árulnak, de nem tudják elmagyarázni a vevőnek, hogy miért azt a bizonyos árut válassza.

Mi viszont arra törekszünk, hogy ügyfelünk ne csak azt kapja, amit megvesz. Szakmailag otthonosan mozgunk ezen a területen, és erről vásárlóinkat is meg tudjuk győzni.

 

Emíthetünk néhány példát a téren?

Természetesen.  Kiállításokon már nagy sikerrel mutattuk be, ahogy egy lendülő vasgolyó nem képes összetörni a német Schott Zwiesel poharait.

Titkuk a tritán kristály elnevezésű szabadalom, aminek előállítási technológiáját természetesen nem árulják el, viszont annyi mindenképp elég, hogy mivel nehezebben törik, így tartósabb, és ami pedig külön érdekesség, hogy árban még kedvezőbb is, mint például egy hasonló kategóriájú szlovák gyártó törékenyebb pohara.

 

De említhetjük a szintén német Tafelstern gyártó Noble China kategóriájába tartozó porcelánokat, mellyel a gyártó kimondottan az állatokat szerette volna védeni, ezért a porcelán alapjául szolgáló elefánt- vagy marhacsontot helyettesítette más anyaggal.

Harmadikként pedig hadd említsem meg, hogy rendkívül tartós módon gravírozunk. Tőlünk szerezte be például saját logóval gravírozott tányérjait a pozsonyi Carlton vagy a Holiday Inn.

Ezekről később bővebben is elbeszélgetünk, először viszont hadd tudjuk még meg, hogy a már említett hoteleken, éttermeken kívül milyen típusú egységek számára lehet még előnyös a nagyraktári kínálat?

Ma képesek vagyunk a javaslattételtől kezdődően a beszállításon keresztül a beosztottak képzéséig bezárólag működőképessé tenni egy-egy adott egységet.

 

Nehéz is lenne felsorolni minden típust, mert lényegében azt is mondhatnám, hogy ahol esznek vagy takarítanak, az a mi terepünk. Legyen szó a hotel-étterem pároson kívül kávézóról, kiskocsmáról, pubról, kaszinóról vagy ötcsillagos vendéglátóhelyről.

Akkor már csak annyi érdekelne, hogy mikor is kopogtathatunk a nagyraktárnál?

Az ősszel egy ünnepélyes nyitórendezvény keretén belül szeretnénk vendégül látni meglévő és potenciális ügyfeleinket. A pontos dátumot a későbbiekben eláruljuk!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább