Mi lesz ebből? – Predator – A ragadozó (előzetes)

Éveken keresztül szunnyadt álmában, most pedig eljön érted. Ja, mindannyiunkért! És marha jó lesz!

A cikk egy részlete az f21.hu-val folytatott együttműködésünk nyomán kerül közlésre.

Szerző: Nagypál Levente

Ragadozó alakja az Alienével együtt egybeforrt a sci-fi-horror műfajjal és annak legfőbb képviselőivé léptek elő a hosszú évek során. Voltak szép pillanatok, nagy bukások, de e két karakter népszerűsége máig töretlen. Hosszú pihenője után kedvenc földöntúli vadászunk visszatér. És mi epekedve, tárt karokkal várjuk.

Az ízelítő nem finomkodik, megmutatja, pontosan mire is számíthatunk: badass akcióra, parádés látványra (atyaúristen, hogy néznek ki ezek a Predatorok, ez a CGI csúcsa), brutális szórakozásra. Ezt szolgálja jelen filmünk: nem fog se drámázni, sem karaktereken elmélázni. Itt minden vérezni, robbanni, harapni fog, csak ne kíméljen minket!

A történetről sokat nem lehet sejteni, csak amit az előzetesek megmutattak: valamiféle kísérlet eredményeképp létrehoznak egy új Ragadozó-fajt, ami szépen rendet tesz a bolygónkon, és az azon garázdálkodó fajtársaikkal és az őslakókkal (velünk) törli fel a padlót. A Predator vs. Predator összecsapást már a plakát is hirdeti, valószínűleg ezen lesz majd a legnagyobb hangsúly, már ami az akciózást illeti, hiszen abból lesz itt bőven.

A teljes cikk elolvasható az f21.hu-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább