Gyors kajatippek azonnali búfelejtéshez! (1. rész)

Jöjjenek sorban.

Pasibánatra/parás csajszitukhoz

Nem, nem a fagyi. Inkább valami meleg, édes-sós, savanyú-keserű mindenegyben. Ami kitöröl, felülír, feledtet mindent, újraindít. Ilyen egyveleg viszont az európai konyhában nem igazán létezik. Max csak akkor, ha sorrendben mindent egymásra dobálunk, amit a hűtőben és a spájzban találunk. Na jó, inkább nem találgatok. Elő azzal a fagyival!

Menzeszes hasra (nőknek)

Most jöhet egy jó kis meleg valami, ami egyszerre tölt fel és egyszerre ken szét. Forró kakaó, mályvacukor, s mellé kis gumimacik. A fogyasztás helyszíne a kanapé legyen, kockás pokróccal az alhast gondosan betakargatva a kedvenc plüssmaci társaságában. Egy jó film már csak pont az i-re. No és a nyugi, a nagy nyugi otthon.

Menzeszes hasra (férfiaknak)

Egy kis friss levegő a szabadban. Üde folyóparti, fog alatt roppanós. Ha lehet, távolabb, még távolabb a ténylegesen menzeszes hastól.

Esős időre

Valami tartalmas és meleg. Egy gazdag húsleves. Az sem baj, ha mi főzzük. Sőt! Kifejezetten ajánlott. Nem baj, ha sok ideig tart. A hozzávalók ugyan hamar beleugranak, az összefőzéshez adjuk meg neki a szükséges időt, hogy később mindezt a törődést, a finom lélekmelegítést az elkészülte után a tányérból is visszakanalazhassuk.

Veszekedés utánra

Vodka piskótával. Egyedül.

Bőgős filmhez

Házi süti, lehetőleg krémes, csokis, vaníliás, omlós. Sok falat tömör gyönyör.

Rettegőshöz

Szotyi. Mert folyamatosan elfoglal, kizökkent a feszült csendekben és nem pisilsz be azonnal az ijesztgetős hanghatásoktól. Viszont ha szereted a rettegős horrort, inkább csak egy pohár kólát emelgess a szádhoz. De nagyon óvatosan, a legkevesebb energiabefektetéssel, hogy a feszült részeket ne szakíthassa félbe semmi. Az extra adag koffein és cukor pedig, amit a kóla tartalmaz, még inkább kiélezi majd a figyelmed. Meglátod!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább