Látványos és szórakoztató programok várják a látogatókat a Csallóközi Vásárban

Fotó: archívum

Programokról, koncertekről, érdekességekről kérdezte a Dunaszerdahelyi.sk Takács Tímeát, a Csallóközi Vásár programjainak főszervezőjét, a városi hivatal Kulturális, ifjúsági és sport ügyek önálló alosztályának vezetőjét.

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

„Úgy gondolom, az idén is látványos, szórakoztató programokat sikerült előkészítenünk, minden korosztály részére. A sokféle zsánert kedvelő látogató megtalálja a neki megfelelő műsort a Csallóközi Vásárban” – mondta el elöljáróban Takács Tímea.

A kísérő programokról

Mint minden évben, az idén is igyekszenek egy kicsit megtartani az eddigi, hagyományos programokból, ugyanakkor egy kis újat is hozni.

Kezdjük talán a tavaly nagyon bevált, a MOL Aréna parkolójában kialakított területtel. A „Kézművesek utcája” tavaly került erre a helyszínre, ami nagyszerű választásnak bizonyult. Olyannyira, hogy most is ugyanott találhatja a vásár közönsége a kézműveseket – a hazai, a Dunaszerdahely város testvérvárosiból érkező, a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara kézműveseit és küldöttségét. Számuk – a hely tágasságának köszönhetően – egyre gyarapodik, amit az elkövetkező években is tovább szeretnénk növelni. Ugyancsak tavaly először, hagyományteremtő szándékkal sikerült létrehozni és elindítani „Gyerekszigetet” című kísérőprogramot, amit az idén sem hagynak ki a szervezők. Ez nem egyfajta gyermekmegőrző, sokkal inkább olyan elfoglaltságok űzhetők itt, amelyek összekovácsolják a családokat.

Délutáni programok, koncertek

A központi téren, ahogy eddig, már délutántól színes programok várják a vásárlátogató közönséget. A megnyitó napján például a Liviana Mazsorett Tánccsoport kezdi a délutáni szórakoztatást, majd a hazai Fortissimo veszi át a stafétát.

Este, az idei Szent György Napokon nagy sikert aratott Szabó Balázs Bandája, valamint a Hooligans zenekar ad koncertet.

Pénteken este a különleges, népzenét és modern zenei stílusokat ötvöző együttes, a vásárban először fellépő Cimbaliband zenél Danics Dórával, majd a fiatalok kedvence, a Wellhello lép színpadra.

Szombaton… a korábban a Hlas Československa tehetségkutatóban is bemutatkozó, Dunaszerdahelyen fiatalkorát töltő Veronika Strapková ad koncertet. Este a méltán kedvelt Horváth Charlie, majd a Magna Cum Laude szórakoztatja a közönséget.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább