Horoszkópod: „Mondták már neked, hogy annyira üres vagy, mint a medvei Duna?”

Megmondjuk, ha kő, ha nem! Íme!

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2018/09. számában.

 

Kos

 

Mondták már neked, hogy annyira üres vagy, mint a medvei Duna? Csak ugyanazokat a köröket futod, pedig te aztán nem vagy egy formaeggyes pilóta. Hajtásid is minek…!

 


Bika

 

Te csak ne higgy el mindent, amit a melóhelyen egymásról mondanak a rivalizáló lányok! Az ilyenekből amúgy is a legbölcsebb kimaradni. Nem, azért nem kell egybű beadni a vípovegyet!

 


Ikrek

 

Vége a fesztiválszezonnak, így most már ideje lenne kezeltetni az első héten összeszedett lábgombád. Ha meg az nem új keletű, hát akkor meg… Há’, te undorító!

 


Rák

 

Hiába vásállod a szebbnél szebb fehérneműt, nincs az a félbolond, aki téged meghentergetne. Talán valamelyik exedet rá tudod szedni egy szánalomszexre, de ahhoz félholtra kellene őt itatnod.

 


Oroszlán

 

Most úgy mozognak a vákuumerők a térben, hogy könnyen becsaphatnának, de nem fognak, mert: 1. nem vagy hülye. 2. Hisz a Klikket olvasod, akkor hogyan?!

 


Szűz

 

A nyárnak is vége, ahogy a hőségriadónak is lassacskán. Ideje visszahúzni a hájlenyomós bugyogódat és nem mutogatni a valagadat. Nem vagy ötven kiló, és még zabász is!

 


Mérleg

 

Nyomatod a kamuboldogságot az instán, de minket még annyi filterrel sem tudsz lóvá tenni, mert mi tudjuk, hogy #asarokbansírsz #senkisekeres #kölcsönödisvan #ésagyerekedislízingeled.

 


Skorpió

 

Rád is jönnek a kilók, pedig nálad nem téma a baba (ahhoz kellene egy randi), de legalább nem bontod a csoportszellemet, hiszen körülötted megint mindenki fészekbetojó. Te csak simán betojtál.

 


Nyilas

 

Legyél bevállalós és válaszolj egy olyan apróhirdetésre, ami így kezdődik: „Sportos nyugdíjas csinos és fiatal partnert keres…”. Ki tudja, lehet valami ingatlanfélét rád is iratnak még a végén…

 


Bak

 

Talán ha nem havonta lennél hajlandó bekapni a jófej tablettát, akkor barátokból is többre tennél szert. De hát így meg ne várj csodát, maradj remete, és csinálj te is vlogot, mert abból még úgysincs elég!

 


Vízöntő

 

A stabilitásod teljesen változó. És nem a banki egyenlegedre gondoltunk. Most vagy túl sokat iszol esténként, vagy pont az ellenkezője… túl keveset?! Alakuljon bárhogyan, a kölcsönkapott cuccokat mikor adod vissza?

 


Halak

 

Szerencsére amilyen könnyen lángra kapsz, olyan gyorsan ki is égsz. De mostanában inkább vagy kiégett, mint lángoló. Idősebb korosztálynak való arckrémre kellene cserélned a mostanid!

 


DS

 

Az iskolakezdéses forgalomban való részvételre – ha lehet – még mindig ne vállalkozzatok. Javíthatatlanul szar fosőrök vagytok, hiába rágjuk mi itt a szánkat… Úgy látszik a GPS helyén a DSTV megy!


Megyer

 

Az első benyomás a legmeghatározóbb. Ha angolul írnánk fel egy műanyag márványlapra arannyal (mert ugye most ez a trendek trendje. Azt mondják.), akkor bezzeg adnátok rá… Emiatt talán lépnétek valamit a győri utatokkal kapcsolatban. Amennyiben ez még a napirenden sincs, akkor miért nincs?!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább