Dunaszerdahelyi lány Szlovákia legszebbjei közt

November 16-án Besztercebányán rendezik meg a legismertebb szlovákiai szépségverseny, a Miss Universe Slovakia 2018-as döntőjét, amelynek fináléjában dunaszerdahelyi lánynak is szurkolhatunk. A Dunaszerdahelyi.sk beszélgetett a 24 éves Repka Mercédesszel, aki a mindennapokban egyébként orvosi tanulmányait folytatja.

 

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Miért döntöttél úgy, hogy ismét indulsz egy szépségversenyen?

Bevallom, nem is akartam elmenni a válogatásra. Mivel nagyon sokat kell tanulnom az iskolába, ezért kicsit tartottam tőle, hogy fogom-e bírni az esetleges felkészülést. Nem is tudta senki, hogy indulok, csak az édesanyám. Csak az utolsó napon, amikor a válogatás zajlott, döntöttem el, hogy mégis elmegyek. Végül azért is választottam az indulást, mert sokan úgy hiszik, hogy a szépségversenyen induló lányok csak szépek és a fejükben nincs semmi. Szeretném bizonyítani, hogy lehet egy nő amellett, hogy csinos még okos is.

Milyen volt a válogatás?

Nagyon hosszadalmas. Délután kettőtől egészen estig ott voltunk. Nagyon sok szép lány mérettette meg magát. Végére el is fáradtunk, mivel a zsűri alapos válogatást végzett Nehezen tudtak dönteni, de végül meglett a legszebb idei 11 lány.

Mit gondoltál, amikor megtudtad, hogy bejutottál a döntőbe?

Nagyon örültem. Egy nagy álmom és vágyam vált valóra. Mindig is részt akartam venni egy ilyen színvonalú versenyen, mint a Miss Universe Szlovákia. Másrészt pedig bízom benne, hogy sok lehetőséget fog adni nekem a verseny, hogy megmutassam, mi rejlik bennem.

A dunaszerdahelyi lányra egyébként a közönség ITT szavazhat!

A teljes interjú elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább