Minden, mi szem-szájnak ingere!

Január 24. és 27. között valósul meg 26. alkalommal a gasztronómia és szállodaipar aktuális trendjeit, képviselőit felsorakoztató és bemutató Danubius Gastro kiállítás a pozsonyi Inchebában, és az expón második alkalommal képviselteti magát a dunaszerdahelyi székhelyű Inportante.

A cikk megjelent a Klikk Out 2018/12. számában.

„A Danubius Gastro tulajdonképpen az egyetlen mérvadó kiállítása ennek az iparágnak. 2018-ban bemutatkozásképp voltunk jelen, és nagy örömöt okozott számunkra, hogy a régiónkból mennyi étterem-, panzió vagy hotelüzemeltető jött el, és tekintette meg a standunkat” – árulta el Tóth Peter, az Inportante kereskedelmi igazgatója, aki azt vallja, hogy az idegenforgalom számos ágazatának különböző kategóriákba tartozó egységei mind megtalálják azokat a trendeket, amelyeket hasznosítani tudnak a jövőben, egyúttal invitál az Inportante standjához, mely az expón három szekcióban kívánja bemutatni széleskörű, a vendéglátóipar számos részét lefedő tevékenységét.

 

MOSDÓHIGIÉNIA

Legyen szó vendéglátóiparról vagy sem, a mosdókban használatos eszközök, adagolók, tisztítószerek, a szobákban nap mint nap cserélődő szállodai kozmetika, törölközők mind olyan apró részletei a vendég rövid ott tartózkodásának, melyekből a komfortérzete felépül.

A fürdőszoba és a szoba tisztasága az egyik meghatározó momentum, ami által az egyszeri látogatóból visszatérő vendég válik,

az Inportante partnerei pedig ezen a területen a Tork márkát képviselő Essity, a Diversey vagy a SVING.

 

HOTEL-, PANZIÓSZOBA

Ha a mosdó számít a végső benyomásnál, akkor a szobára ez hatványozottan igaz. Ez az a terület, ahol találkozik az Inportante és a néhány éve a cégcsoportba beolvadt Artica Décor.

A belső dizájn, a falak, függönyök, szőnyegek, hoteltextil, a megvilágítás (Pontlight), illetve a szobák olyan kellékei, mint a nem gyúlékony szemeteskosarak, széfek, minibár ugyancsak megtalálhatók az Inportante által kínált, magas minőséget képviselő termékek közt.

 

ÉTTERMI ESZKÖZÖK, ÉTKÉSZLET

Előző cikkünkben részleteztük, mi az utolsó élmény, amit egy vendég magával hoz szálláshelyéről: a reggeli. Az étterem felszereltsége, letisztult dizájnja, hangulata, a gasztronómiai fogások különlegességét kihangsúlyozó tálaló- és evőeszközök igényes választéka ugyancsak nagyban hozzájárul a barátságos és kellemes légkörhöz. Az APS – WMF – SAMBONET triumvirátus, illetve a SVING Inportante által kínált termékei pedig ennek kiemelt képviselői.

„Célunk megmutatni, hogy komplex módon gondolkodunk. Ha letisztult és modern dizájnt szeretne az ügyfelünk a vendéglátóipari egységének, akkor állunk elébe, cégünk egyik divíziója ezzel foglalkozik. Ha pedig a szobák, éttermek praktikus, higiéniai vagy gasztronómiai eszközeinek választékára kíváncsi, kérem, ne hagyja ki a standunkat a kiállításon, vagy keressen fel bennünket üzletünkben, nagyraktárunkban.

Színvonalas dizájnt, minőséget képviselünk, de nem kell tőlünk megijedni, hiszen elérhetőek vagyunk, többek között óvodák, iskolák is részét képezik az ügyfélkörünknek” – jegyezte meg Tóth Peter.

Az Inportante a kiskocsmától a legmodernebb technológiát alkalmazó szállodáig bezárólag mindenki számára hozzáadott értéket jelenthet, hiszen működőképessé teszi vendéglátóipari egységét. A Danubius Gastrón pedig erről első kézből kaphat információt, ne hagyja ki!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább