Klikk megmondja: „Eltűntél, mint Kylie Minogue a lejátszási listákról!”

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2019/01-02. számában.

2019-ben első alkalommal hirdetünk ítéletet feletted. Sose feledd, minden szavunk igaz, kivéve, amelyik nem!

Mindent bele!

KOS


Idén is rengeteg felesleges dolgot fogsz csinálni… Kábé mint amilyen egy szánkóra visszapillantót szerelni, Szerdahelyen hídra szavazni, vagy mint Jacksonnak szolibérletet váltani!

 

 

BIKA


Olyan jól megy a sorod, hogy marékszámra dobálod ki a megromlott házikolbit a hűtődből, pedig semmi másra nem vágysz valójában, mint egy megtermett kolbászra a portádon! Jól mondom?!

 

 

IKREK


Már fordítottunk egyet a naptáron, nem kell már elfogadni a pótszilveszteri bulira invitáló megkereséseket, mert azok már úgyis csak a kínlódások!

 

 

RÁK


Lehet, hogy szánt szándékkal, vagy csak épp így jött ki, de eltűntél, mint Kylie Minogue a lejátszási listákról! (Nem ám csak úgy, mint Petőfi, a laza kis ködökben…)

 

 

OROSZLÁN


Az új esztendő rengeteg szabadidővel kecsegtet(ett) téged, de az mind elmegy a Mercuryban… Pedig miért is mentél is be? Egy mozsgyenkáért?!

 

 

SZŰZ


Lehet, hogy az idősebbekre buksz és szerinted ez tök oké, de mi ezt csak azzal tudjuk magyarázni: arra gyúrsz, hogy minden nap kapj egy kiskettest fagyira!?

 

MÉRLEG


E havi lamúr tippünk: ha összejönne minden vágyálmod tárgya és álmaid netovábbja hazavinne egy használt Kia Seeddel, akkor szídd-ki-a …!

 

 

SKORPIÓ


Az évzárós fetrengésed már a kuttyát se érdekli, de tettél róla, hogy az évnyitón is ugyanúgy nézzél ki! Még jó, hogy a negyven nap böjt kicsit odébb van…

 

 

NYILAS


Megint megvoltak a nagy újévi fogadkozások – persze foganatok nélkül – ezért légy tökös, és cseréld le a kék elemet pirosra!

 

 

BAK


Rejtett talentodat nehezen tudod kecsegtetni bárhol is, ami mondjuk nem is csoda, hiszen nem jársz sehová. De ne keseredj el: Will Smith is csak egyslágeres énekes volt.

 

 

VÍZÖNTŐ


Kezdődnek a beöltözős bulik, de te csak magadból vetkőznél ki! Bár akármennyire is nyomatod a tindert, csak nem jön össze egy ingyenkávé (se).

 

 

HALAK


Épp itt van az ideje, hogy kipaterold a karifát és az Ól-áj-vant-for-krisztmöszt se ildomos már tökig nyomatni a hangszórókból. Ezen kívül a plusz kilóktól is szabadulj már meg!

 

 

SZERDAHELY


Szégyelljétek magatokat, hogy a megyeriektől kell tanulnotok! Azt a benyomást keltetnétek magatokról, hogy mindenben bombák vagytok, de csak nem tudjátok hozni a tutit! De nyugi… a DS-ICU rendszámtáblákkal még mindig az élen vagytok!

 

MEGYER


Talán az olaszból behozott bundákban még egyediek lehettek, miközben instaxoltok hipszter módra… Aki meg már mindezt unja, az menjen le a pincébe pálinkát főzni a szezonra… A Szent István Napok még úgyis messze vannak.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább