Szigi-szemmel: pajzán fantáziák

EU-s pénz

– Elfogadta a többlépcsős lakhatási modell megnevezésű dokumentumát a dunaszerdahelyi önkormányzat, melyen keresztül EU-s támogatásért folyamodnak. A dokumentum lényege, hogy meghatározott kritériumok teljesítése után különböző színvonalú lakóegységekben történő lakhatást tesznek lehetővé – írja a parameter.sk.

Aha, többlépcső, meg kritériumok. Csak nehogy vasból legyen az a lépcső, mert közel a vashulladékgyűjtő. A kritériumok árajánlatban érkeznek!?


Választások

– Az ötödik szlovák elnökválasztás első körét nagy előnnyel Zuzana Čaputová nyerte. A magyarlakta területeken a választási részvétel nem volt meggyőző, a Csallóköz városai közül Somorján volt a legnagyobb a részvételi arány, ahol érdekesség, hogy a városban élő jelölt csak 695 szavazattal kapott többet, mint Marian Kotleba. Most ki a hülye, b@zdmeg?


megyer.online

– Létrehoztak egy zárt csoportot a fészbukon, ahova valamilyen úton-módon én is bekerültem. Tehát akarva-akaratlanul látom a „fejleményeket”. Szóval, reggel valami nem jó, de ami jó lenne, az délre elromlik, délután meglengetik a szennyest, ami estére kimoshatatlanná válik. Kedves megyeriek, egy nüansznyit nem lehetne pozitívabban?


Politika

– Érzelmes videót tett közzé a megosztó személyiség, egykori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc. 5 évet kb. 5 percben foglalt össze, Latinovitsot megszégyenítő előadásban. Feribá, nem kellene ezt erőltetni, majd az asszony helyreteszi a dolgokat.


Édes Anna

– naponta kapunk új képeket Kelemen Annácska celeb őnagyságától az Instagramon, most éppen kerek popójával feszereg. Édes Anna, Dunaszerdahelyen a haladó edzésprogrammal rendelkező fitneszlady-k is rendelkeznek már ilyen fenékkel. És talán „farokfogásban” is felveszik a versenyt…


Szex

– Az Illicit Encounters nevű randioldal 2000 britet kérdezett meg, hogy fény derüljön a leggyakoribb szexuális képzelgésekről. A szexuális fantáziájukról viszonylag kevesen beszélnek, sokan még párjuk elől is elhallgatják. A britek 55%-át szex a volt partnerrel, 40%-át egy szexjelenet a tévében vagy online, de 19%-át a csoportos szex is megmozgatja.

Egy hölgyismerősöm véleménye szerint ők csak foglalkozzanak a brexittel, ha már fantáziálni sem tudnak.


Hajrá magyarok 

– Fájó vereséget szenvedett el a magyar labdarúgó válogatott Nagyszombatban a szlovákok ellen (2:0). A szlovákok gólörömét egy tele pohár sörrel szentelték meg a magyar szurkolók, amikor telibe találták a gólszerzőt. Jeges barátom meg is jegyezte:

Ti már lassan, de biztosan hülyébbek lesztek, mint a tótok eccsó… 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább