Cinemax: Avengers – ez itt már a célegyenes, vagy mi a szösz!

A cikk megjelent a Klikk Out 2019/04. számában.

Tavaly egy csettintéssel elintézték, hogy ezt a filmet várjuk idén leginkább.

Akinek kimaradtak az elmúlt évek Marvel-filmjei, azt persze hangyaszarvnyit sem fogja ez érdekelni, de a világ másik felének ezt nem kell elmagyarázni.

AVENGERS: ENDGAME


 

R.: Anthony Russo, Joe Russo
Fsz: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Brie Larson, Jeremy Renner, Karen Gillan, Tom Holland, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Dave Bautista, Sebastian Stan, Chadwick Boseman, Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Tessa Thompson, Evangeline Lilly, Letitia Wright, Danai Gurira, Winston Duke, Frank Grillo.

A sejtelmes előzetesek utalnak arra, mi is történhet majd ebben a mérföldkőnek számító opusban, ugyanakkor a készítők azt is elárulták, hogy olyan jeleneteket is raktak beléjük, amelyek nem lesznek benne a filmben – amivel meg pusztán arra utalnak, hogy akár az orrunknál fogva is vezethetnek.

Ha viszont abból indulunk ki, hogy a tavalyi epizód milyen drámai cliffhangerrel ért véget, és már akkor tudták, mi fog történni a Végjátékban, akkor arra mindenképp rájöhetünk, hogy a szívszaggatás valószínűleg itt sem lesz finomabb. Csak jöjjön már!

Vetítik kb. április 25-től.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább