Horoszkópod: „Csak egy dolog érdekel, de az nagyon! Patonyikenyér!”

A fiktív horoszkóp megjelent a Klikk Out 2019/05. számában.

Májusi horoszkóp aranyat ér: fogadd meg tanácsainkat, vagy tégy belátásod szerint, lelked rajta. Mi előre szóltunk!

Lapozz!

KOS


Van az a mondás, miszerint „nem bírja a cigány a szántást…” Ez rád is igaz! A sok szósöl esemény a kecódban arra a sorsra juttat, hogy ész nélkül mosogatsz, de legalább a szomszédaid asziszik, hogy vannak barátaid!

 

 


BIKA


Még hogy a férfinátha teszi próbára a kapcsolatotokat… Te már a kezdődő gebula előtt is nyűglődsz, maximálisan kibírhatatlanná téve a veled töltött maradék 364 napot is!

 


IKREK


Mindenkinek nyomatod, hogy no para… Közben meg szeded a paralízisedre a paralent, hogy a paralimpiára is kijuss! Pattintsd ki azt a parafadugót és partira fel!

 

 


RÁK


Vásárolod magadnak az original-fake top márkákat, de még így is csak úgy öltözködsz, mint egy NDK-s turista, a százszázalékos polijészter, ezerrel-beleizzadós szúpravájában!

 

 


OROSZLÁN


Te is készülsz már az ősanya-mintaszülő szerepére (mert hát a járásban, ugye, más nem nő), de inkább vettél volna egy vemhes hörcsögöt… Azt is meg lehet unni, méghozzá seperc alatt!

 

 


SZŰZ


Világ életedben mindig mindennel lemaradtál! Később lett mobilod, még később jött ki a bölcsességfogad… Később végeztél az osztálytársaidnál… Viszont neked lett a legkorábban priuszod! (És nem a Tojotáro gondolunk!)

 

 


MÉRLEG


Idén nyáron se focivébé, se fociebé, se olimpia!!! (jupijé!) Úgyhogy most lesz a legalkalmasabb gyűrűt húzni minden kukacra! És ma még nem is szültél?!

 

 


SKORPIÓ


A te ocsmány szövegeden még szövegjavítóval sem lehet javítani! Trágár vagy, meg buta is! Még jó, hogy mindez nem jön át a szelfiken, különben az önbizalmadat még az a pár lájk se táplálná, amit most nyom rád anyád!

 

 


NYILAS


Nálad megint beakadt a lemez.. Csak egy dolog érdekel, de az nagyon! Patonyikenyér! A patonyikenyér elfogyott? Friss van? Patonyikenyér? Van patonyikenyér? Maradt még patonyikenyér? Patonyikenyér?

 

 


BAK


Nincs szakmád, de ez ne is aggasszon… Költözz Szerdahe’re, ülj naphosszat a kávézókban – és meg is van a podnyikatyel sztájl! Attención: szigorúan kávézókban! Ha csak padokon ülnél, akkor kitiltanának a városból!

 

 


VÍZÖNTŐ


Annyiszor buktál már, hogy kábé minden évben osztálytalálkozókra járhatsz! Ami nem is baj, mert mindenütt be tudsz olvadni… A fogatlan öregasszonyok és a kretén hülyegyerekek között is simán elvegyülsz.

 

 


HALAK


Bár mindig megadtad a módját, ám a hosszú téli fürdőidet felváltják a gyors nyári zuhanyzások és a rögtön-visszaizzadások! Szerencsédre már vannak negyvennyolcórás sprék és hetvenkét órás tabletták!

 

 


DUNASZERDAHELY


Ahogy hosszabbodnak a nappalok, úgy rövidülnek a szoknyák – nem csoda, ha dominóban koccannak az autók a macsóikkal! De a könyöküket nem ütik be, mert az úgyis kint lóg az ablakban (Az új óra tetkó miatt is).

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább