Párkapcsolati tangó: az első lépések

Vajon hogy alakulna egy új párkapcsolat, ha a „honnét vagy” helyett azt kérdeznénk először, hogy „hol tanultál”?

Igaz, a „honnét vagy” sok olyan kérdésre választ adhat, amire egy suli és a szaktárgy nem. Ismerjük-e a várost, ahol született, a falut, ahonnan származik, vannak-e közös ismerősök, közös tapasztalatok, találkozhattak-e már valaha, stb. Ha közös a gyökér, könnyebben megértik egymást a felek. Vagy mégsem?

De vajon mi árul el többet az emberekről? A „honnét vagy”, vagy a „hol tanutál”? Ha őszintén érdekel a másik, előbb-utóbb biztosan személyesebb vizekre eveztek majd, aminél nincs is izgalmasabb. Így semmi akadálya nem lesz annak sem, hogy mindkét kérdésre kimerítő válasz kapjunk.

Te mit tennél, ha most ismerkednél meg valakivel, és szeretnél megbizonyosodni arról, hogy ő neked való? Mit kérdeznél tőle?

Mik azok a legfontosabb dolgok, amiket magadról mondanál el? Biztosan köztük van a válasz, mégpedig mindkét kérdésre. Talán nem lehet súlyozni a két témát, talán csak szokás kérdése, hogy ki, mit kérdez meg először. Lényeg, hogy amit fontosnak tartunk magunkról, igenis mondjuk el. Felesleges időpocsékolás a kerülőutak keresése és a szerepjátszás, ami miatt esélyes, hogy már második randi sem lesz.

Ha már randizunk és komolyan párt keresünk, álljunk bele a szituba és mutassuk meg magunkat!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább