Villa LARAS – Csak Dunatőkésig kell menned, hogy rátalálj!

PR-cikk

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2019/11. számában.

Villa LARAS néven Dunatőkés határában létrejött egy gyönyörű komplexum, mely a jövőben meghatározó helyszíne lehet esküvőknek és egyéb, 100, de akár 300 főig terjedő létszámú rendezvényeknek, ugyanakkor pihenőhelye azoknak, akik a csallóközi tájban szeretnének gyönyörködni, és a csallóközi környezetben ébredni és nyugovóra térni. Klempa Szilárdot, a Villa LARAS egyik megálmodóját kérdeztük.

Modell: Vasmera Kata
Smink: Varga Lívia
Haj: Gőgh Joci
Fotó: Horen
Dekoráció: Bons Promotion s.r.o.

Mi hívta életre a Villa LARAS-t?

Dunaszerdahely környékén, közelében nem nagyon, de a tágabban értelmezett régiónkban is kevés olyan helyszín van, amely egyszerre elégíthet ki többfajta igényt. Egyrészt és talán elsősorban egy pazar esküvői és lakodalmi helyszín, másrészt az ott állandó jelleggel felállított kisebb és nagyobb sátornak köszönhetően 100-300 fő befogadását igénylő, különböző célú, például céges rendezvények számára is megfelelő. Ha pedig épp nem ilyen jellegű esemény zajlik ott, akkor maga a villa egy csodás pihenőhely, szálláshely 4-6 fő számára. Ami az egyediségét adja, az a kivitelezés mellett leginkább az, hogy a Tőkési ág közvetlen közelében, tehát lenyűgöző természeti környezetben található.

Mindez már a képekből is nagyrészt átjön, élőben pedig nyilván még pompásabb lehet. Szóval ha épp helyszínt keresek az esküvőmhöz, akkor mit kell tennem?

Ez nagyon egyszerű, el kell jönnöd Dunatőkésre, és megnézned a Villa LARAS-t. 🙂 Ott ugyanis véleményem szerint összeáll a kép, különösen úgy, hogy mi nemcsak a lakodalomra kínálunk helyszínt, de ha polgári esküvőt tartotok, akkor

egy boldogságkapu alatt ugyanebben a lenyűgöző környezetben mondhatjátok ki a boldogító igent egymásnak,

és adott esetben már a lagzit megelőző napo(ka)t vagy a nászéjszakát is ott tölthetitek a hangolódás, felkészülés vagy épp a fáradalmak kipihenése céljából. És akkor még nem is említettem, hogy mi mindent tudunk biztosítani!

Ne csigázz, áruld el!

Például egy különleges esküvői menühöz és annak megvalósításához séfet, a borok kiválasztásához sommeliert, a helyszín feldíszítéséhez dekoratőrt, kör- vagy négyzet alakú asztalokat, a vendégek oda- és hazaszállításához sofőrszolgálatot, a gyerekek számára felügyeletet, programokat, partyszervizt, fény- és hangtechnikát, tűzijátékot, lampionokat a helyszín melletti tisztáson, és még sorolhatnám. Hozzáteszem, hogy az esküvő napján ugyanitt, de akár a közeli tőkési vízimalomnál, tehát mindenképp egy festői környezetben megoldható a párfotózás, így nem kell erre egy másik napot szánni, se messzire utazni, hanem csak magatokra figyelni és arra, hogy feleslegesen semmi se bontsa meg az aznapi hangulatot!

Engem meggyőztél, de én már házas vagyok…! Most mit csináljak?!

Akkor is bizonyára vannak kollégáid, barátaid, családod, akikkel, ahogy említettem, különböző célú eseményeket tarthattok itt.

Hozd el a családod vagy pár barátotokat néhány éjszakára a teljesen felszerelt villába, vagy a cég munkatársait, ahol dolgozol, esetleg javasold a főnöködnek, ha van, hogy tartsátok itt az évzárót, évnyitót, csapatépítőt, konferenciát, partnertalálkozót.

Rendelkezésetekre áll grillterasz, bogrács, sörcsap, de egy játszótér is a gyerekeknek.

Valamit biztos kitalálunk, aztán jelentkezem!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább