Költöztesse be otthonába a karácsonyt!

PR-cikk

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2019/11. számában.

Éljen bárhol, falun vagy városban, bizonyára Ön számára is fontos, hogy az ünnepekre új külsőt kapjon az otthona. Kevés olyan alkalom van az évben, amihez kimondottan hozzáigazítjuk beltereink küllemét, karácsonykor viszont minden erőnkkel azon munkálkodunk, hogy ezzel is erősítsük a család és az otthon melegét. Ezt az elvet vallja magáénak a dunaszerdahelyi Barapon Kft., az Aranytű boltok üzemeltetője, mely az ünnepekre különleges lakástextil-kiegészítőkkel készült.   

ARANYTŰ BOLTOK


Dunaszerdahely – Jehuda Aszád tér 6763, Tel.: 0948 390 123
Somorja – Fő utca 66/A, Tel.: 0948 390 124
Érsekújvár – M. R. Štefánik utca 5, Tel.: 0948 390 126
Nyitva tartásuk – H-P.: 09-17, Sz.: 09-12
Web: www.barapon.sk
Facebook: Barapon s.r.o.

„Az ember talán leginkább gyerekkorában tudja megélni a karácsonyt, mivel számára a család, a Jézuska vagy a Télapó mindent elintéz, és ez így is van rendjén. Szülőként, nagyszülőként pedig ezt a felhőtlen gyermeki boldogságot szeretnénk évről évre felidézni és előidézni” – vélekedett Pongrácz Sándor, a Barapon egyik társtulajdonosa.

Üzlettársa, Kiss András ehhez hozzátette: „Nemcsak ilyenkor, ünnepek előtt, hanem tulajdonképpen az év bármely részén a könyvesboltok mellett a textilbolt volt az, ahová szívesen betértem, mert valamiféle sajátos hangulat fogott el. Hogy ez az ott található anyagok illatának köszönhető, vagy annak, hogy onnét sosem távoztunk üres kézzel, azt nehéz megmondani, mindenesetre

mi is törekszünk arra, hogy boltjaink légköre kiragadja az embert a mindennapi rohanásból, és ilyenkor különösen megérintse őt a karácsonyi harmónia.”

A Barapon Kft. fennállásának 27 évének első felében ruhatextil varrodáknak történő nagykereskedelmi árusításával foglalkozott, a második felében viszont már előtérbe került boltjaikban is a darabáru, és különösen karácsonykor az ünnepi kiegészítők széles választéka.

„Karácsonyi motívumokkal ellátott pokrócaink, díszpárnáink, párnahuzataink, takaróink, továbbá fürdőszobai tartozékaink, törölközők, szőnyegek, konyhai kiegészítőink, mint a terítő vagy az asztali futó mind megtalálható a kínálatunkban. Öt különböző dizájn közül választhatunk a kiegészítőket illetően, és ugyanazokat a motívumokat végigvezethetjük az egész otthonunkon” – fejti ki Pongácz Sándor, kiemelve, hogy akik saját maguk szeretnék elkészíteni otthonuk díszítését, azok igényeit is ki tudják elégíteni, hiszen kínálatukban különböző dekorációs elemek, fonalak, szalagok és anyagok is megtalálhatók.

Alig több mint egy hónapunk van hátra az ünnepekig, most viszont még az utolsó hetek izgalmát megelőzendő mindent részletesen átgondolhat. Az Aranytű boltok szakképzett személyzete segít elképzelései megvalósításában, ezzel is hozzájárulva, hogy az Ön vállát kevésbé nyomja az ünnepekkel járó teher. Hiszen ne feledje, Önre otthon lesz szükség, hogy mindabból, amit karácsonyra hazavisz – legyen szó kézzel fogható dolgokról, vagy a megfoghatatlanról – megteremtse azt a békét és meghittséget, melyet ilyenkor mindnyájan keresünk, mikor végigpillantunk családunkon, otthonunkon.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább