CINEMAX: Azok a fránya Skywalkerek, meg a hattyúda-Luke!

A cikk megjelent a Klikk Out 2019/12. számában.

A kilencedik epizód egyik előzeteséből kiderül, hogy a Disney immár szeretne pontot tenni a Skywalker család köré épülő sagára, ami ugyan nem jelenti azt, hogy a Csillagok háborúja zárulna le, csak az univerzumban játszódó más elemekre és történetekre kerülhet a hangsúly.

STAR WARS: SKYWALKER KORA


R.: J. J. Abrams
Fsz.: Adam Driver, Daisy Ridley, Keri Russel, Oscar Isaac, John Boyega, Domhnall Gleeson, Carrie Fisher, Mark Hamill, Billie Lourd, Ian McDiarmid, Kelly Marie Tran, Lupita Nyong’o, Billie Dee Williams.

Ezt se hagyd ki:
Klikk Out Filmes a Star Wars-ról

Még ha a klasszikus trilógiát is tekinthetjük a legkiemelkedőbbnek, annak abban mindenképp könnyű dolga volt, hogy negyvenegynéhány évvel ezelőtt a hollywoodi újhullám egyik zászlóvivője legyen, műfaja ugyanis még kevéssé volt elterjedt, ma viszont látvány terén már kevés újat lehet mutatni, a történetet pedig csak egy bizonyos fokig lehet erőltetés nélkül csavarni. Kíváncsian várom, mennyire sikerül az alkotóknak méltó befejezést adni az elmúlt évtizedek legmeghatározóbb popkulturális ikonjait felsorakoztató cselekményhez.

Vetítik kb. december 19-től.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább