Még jó, hogy mi ennél okosabbak vagyunk!

Karcsi posztol, randija lesz Pirivel. Udvarolt neki aktívan, megírta, hogy igen szívesen felmenne hozzá, mert ő most már csak #azigazszerelmetkeresem jelszó alapján keresi a nőket. Jöjjenek már össze, mert a face liftes képeket elnézve, ez a Piri igen szép nő, kellene is neki, mert ő meg egy igen szép férfi, higgye el!

Piri posztol: igen örül, mert végre megtalálta őt a fehér herceg, szőke lovon (vagy lehet lóvén), mert ugye #szabópétermegmondtahogycsakpozitívan.

És a nagy szerelem tényleg az, bár csak néhány hétig és egy hónapig. Követjük a szerelmük lapjait, vagyis fotóit ezerrel. Minden pózolásra like.

Néhány napig aztán semmi: se kép, se egymásnak küldött szerelmes dal.

Aztán elindul a közösségi oldalon a gyalázás, mert amikor a szerelmet felváltja a nincs kapcsolatban státusz, biztosra vehetjük, hogy jönnek a csípős hozzászólások is.

Ezt a követők nagyon szeretik, mert napokig van kiről és mit pletykálni, már rég nem kell megvásárolni a Bestet, meg a Storyt. Az olvasók aztán valakit biztosan támadnak vagy felemelnek.

Ilyen ez a világ, sóhajt fel Pirike mamája, mert szegény alig bírja vigasztalni az unokáját, amikor annak felolvassa mit talált róla az egyik hozzászólásban. Pirike meg szégyelli, hogy ezt már most a mama is olvassa, már nem is azon sír, hogy mit mondott róla az a mégse olyan szőke lovas pasi, hiszen ő is jól megadagolta egy-két gyalázkodó üzenetben az exét.

Jó kis levezetésnek tűnt az első hetekben, hogy mindenki előtt kitálalt, ócsárolt és kérdőre vont Piri és Karcsi. De ma maradt az üresség, amit az újabb csalódás okozott, de legfőképpen a megszégyenülés érzése, mert mindenki tudja róluk, hogy Piri főzni se tud, meg csak a műkörmöse szerelmi élete érdekelte, miközben a nő is feltette Karcsiról a legrondább képet, amit fotózhatott róla.

Nagy szerelem, nagy kiborulás és végül csendes nyomtakarítás.

Holnap már senki sem fogja tudni, hogy ezek ketten egy tányérból ették a húslevest, kívülről fújták a Csupasz pisztoly első részét, és volt egy mentett cicájuk, akit közösen ápoltak.

Egy hét múlva lesz egy másik Piri és Karcsi, akin jót lehet a kényelmes fotelből szórakozni, mert lásd, micsoda nyomorúságos élet ez, amit ezek itt csinálnak! Mi mennyivel különbek vagyunk, ugye Asszony? Látod, ezért mondom, nekünk nincs okunk panaszra! Mi legalább jól megvagyunk.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább