Leálltak a rendezvények Csaplárban is

A napokban bevezetett szigorú járványügyi intézkedések, köztük az 50 főben limitált kulturális rendezvények eleve ellehetetlenítik a korábban meghirdetett színházi esteket, koncerteket és előadásokat a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban is, tájékoztatott Takács Tímea igazgató.

„Egyelőre a csoportok próbálnak, azonban az összes programot leállítottuk. A programnaptárban szereplő előadásokra, amelyeket most sajnos tolni kényszerülünk magunk előtt, a korábban megváltott belépőjegyek maradnak érvényesek – az adott esemény új időpontjára. A megvásárolt ajándékutalványok és színházi ajándékutalványok érvényességét is meghosszabbítottuk 2020 végéig”

– fogalmazott Takács Tímea.

Van olyan program is például, amit sikerült „átemelni” az online térbe, arra érvényesek is maradtak a jegyek. A kultúrközpontban működő egyes kisebb csoportok egy része is folytatja a munkát, ám mint megtudtuk, ebben a csoportok vezetői döntenek. Többen próbálnak, de van, amelyik kivár. Így leállt a Totyogók klubja vagy most nem próbál a Szent György Kórus és az egyik tánccsoport sem.

A cikk folytatódik a dunaszerdahelyi.sk oldalon.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább