Te szabod a normát!

Tele van karácsonyi hangulattal a város, a média, a közösségi oldalak. Ha akarnánk, sem tudnánk elfelejteni, hogy ünnep van. De miért is akarnánk?

Már lassan egy hónapja csodálhatjuk minden este a kivilágított belvárost, a karácsonyi díszeket, hallgathatjuk a meghitt dalokat a rádióban, nézegethetjük a boltok aktuális kínálatát. Akármerre nézünk, minden zöld, piros és fehér. Az ünnep színeiben és hangulatában úszkálunk mi is.

Annyi az ötlet, az elképzelés, hogy hogy kellene az karácsonynak kinéznie, hogy a sok megoldás közül azt sem tudjuk, melyiket válasszuk. Egyszerűbb a helyzet, ha már van egy megszokott, évről évre ismétlődő napirendünk, de persze az egyszer sem biztos, hogy ez a család minden tagjának ugyanúgy megfelel.

Általában többen vagyunk a családban. Szülők, gyerekek, meg a barátok is befuthatnak és mindenkinek más jelenti az örömöt és a szeretetet.

Amennyi ember, annyi vélemény. De szerencsére semmi sincs kőbe vésve – ha vallásos vagy, akkor sem.

Te szabod a határokat, te adod meg a normát. Egyedül a te és a családod együttes megegyezéséből születhet csak egy mindenki számára egyformán elfogadható és élvezetes ünnep.

Legyen az a karácsony, egy születésnap, vagy bármi, ami számotokra megemlékezésre méltó!

Ne feledd, semmi nem kötelező! Bátran élj úgy, és tégy úgy, ahogy nektek tetszik. Főleg ilyen gondterhelt időkben, amikor valahogy mindannyian kissé korlátozva vagyunk.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább