Már csak egyet kell aludni, és a Phoenix RT fellép A DAL-ban!

Szombaton este 19.35-től a Duna TV élőben közvetíti A DAL második válogatóját, melynek egyik felvidéki fellépője (a három közül) a csallóközcsütörtöki Phoenix RT.

A Phoenix RT Jelzőfény c. szerzeményével szerepel a dalválasztó-show jubileumi, 10. évadában, melyben Diószegi Kikivel kiegészülve arról énekelnek, mennyire fontos, hogy legyenek olyan emberek körülöttünk, akikre egyfajta jelzőfényként nézhetünk fel, akikre bármikor támaszkodhatunk, ha arra van szükségünk.

A zenekar a minap a következőt üzente rajongóinak, és mindenkinek, aki támogatná a csallóközi bandát abban, hogy továbbjusson az elődöntőbe:

„Brutálisan rápörögtünk és nagyon élvezzük azt ami most velünk történik… Több helyen is elmondtuk már és csak ismételni tudjuk magunkat, hogy zenekarunk történetének egyik legnagyobb lehetőségeként éljük meg, hogy a A DAL-ban ország-világ előtt zúzhatunk egy nagyot Diószegi Kiki cimboránkkal. Természetesen nagyon örülnénk, ha sikerülne továbbjutnunk az elődöntőbe, hogy akusztikusan, a zenekar másik oldalát is megmutatva is eljátszhassuk a Jelzőfényt. Bízunk benne, hogy a zsűritől kapott pontszámok elegendőek lesznek mindehhez, viszont ha nem – hatalmas szükségünk lesz rátok! A rockközösség már számtalanszor bizonyította összetartó erejét – csatlakozz az eseményhez, figyeld a műsort szombaton, és ha úgy érzed, támogatnád egy álom megvalósulását, SZAVAZZ RÁNK!”

A Phoenix RT szerepelt az M2 Petőfi TV-ben is, ITT megnézheted:
Itt pedig meghallgatható az egész szám:

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább