Olyan nincs, hogy erről lemaradj!

Új korszak, új helyszín, régi hangulat és dátum. A nyár közepén (július 22.) ezúttal időben és térben is utazunk egy cseppet. A dunaszerdahelyi termálfürdő helyett a pompás természeti környezetben található dunatőkési Milia Event & Wine Resort-ba (egykori Hubert panzió) költöztetjük a Klikk Out Midsummer Party-t, illetve az azt felvezető Klikk Out Szépe Választást, és nem fogunk korán hazajönni. Tartsatok velünk!

Az elmúlt két év és a járványhelyzet bizonyára nagy nyomot hagyott mindenkiben, és ami ezen belül a rendezvényeket illeti, még keressük az esti és éjszakai életbe visszavezető utat.

A korlátozások feloldásával idén már igazán van miből választani, és mi is szeretnénk benneteket elcsábítani egy modern, pazar környezetbe ültetett, de a régi partyk hangulatát idéző rendezvénnyel, amelyet nem mellesleg a Klikk Out Szépe megválasztásával szeretnénk felvezetni.

A lapunkban bemutatott hónap női közül tulajdonképpen két éve nem választottuk ki a legszebbiket, idén viszont az azóta eltelt időszak szépségeinek egy részét is invitáljuk Dunatőkésre, hogy a partnereink által felkínált ruházatban mutassák meg magukat nekünk és nektek. Biztosan az est egyik fénypontja lesz a legrátermettebb szépség kiválasztása!

Este kilenctől ugyanakkor magunkon kívül olyasvalakikre bízunk benneteket, akik ugyancsak megérdemlik a figyelmeteket.

Az elmúlt két, vagy inkább lassan három évtized 3 olyan dj-je áll a pult mögé, akiket ebben a felállásban mintegy húsz éve nem láttunk egy helyen, noha külön-külön mindannyian mély nyomot hagytak és hagynak mindenkiben, aki már legalább egyszer részt vett a partyjukon.

KLikk Out Midsummer Party,Midsummer Party,Nyár,Dunatőkés,Milia
Fotó: Szabó Péter Pál

A Londonból érkező brit Colin Dale, illetve a magyar progresszív és deep house elmúlt évtizedeinek legjelentősebb alakjai közül kettő, Chriss és Kühl áll ki elétek, és invitál egy olyan éjszakára, amit még megemlegettek, az biztos! Ők mindannyian jelen voltak, amikor a nemzetközi, hazai és magyarországi partykultúra még csak a szárnyait bontogatta.

Chriss és Kühl neve gyakorlatilag egybeforrott a szcéna magyarországi felemelkedésével és ma sem a nosztalgia mindent megszépítő bájából élnek, hanem folyamatosan keresik az új utakat, amivel nemcsak a mai 40-es és csaknem 50-es régi partyarcok, de a fiatalok közkedvelt és izgalmas dj-i is egyben.

A brit Colin Dale Londonban, Berlinben, de a világ bármely táján a partykultúra megkerülhetetlen egyénisége, aki éveken keresztül volt az Abstract Dance nevű rádió-show házigazdája, a technoszcéna legnagyobb neveit vendégül látva. Dale gyakori vendég a londoni Fabricban, de a berlini Vanditban és Tresorban is, nem is beszélve az olyan világhírű partykról, mint a Dance Valley, a Full Moon, a Tribal Gathering, a Sunrise, az Energy vagy a Love Parade.

Őket pedig a csallóközi régió és Győr egy-egy leginkább rátermett warm-up dj-je vezeti majd fel. Groove X, illetve Dj Giga hozzák lendületbe a Midsummer Partyt, amely a fény- és hangtechnikának köszönhetően fantasztikusan szól majd és rendkívül látványos lesz.

Végül, de nem utolsó sorban tudni kell azt is, hogy a dunaszerdahelyi Midsummer Party-k kétórai zárása már a múlté, Dunatőkésen hajnali fél négyig rophatjuk a finom ritmusokra.

Reméljük, felkeltettük az érdeklődésedet, és ha igen, elővételben már meg is vásárolhatod az egyszerű, vagy korlátozott számban árusított VIP belépőt az újonnan indult Jegy.sk portálon.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább