Fekete Dóri, a Handmade by Dóri alkotója | Havi kreatív

Fekete Dórit Bősön már jól ismerik. Számos megrendelésnek tett már eleget, amikor babák számára készített babakocsidíszeket, vagy nagyobbacska gyermekeknek a kedvenc mesefigurájukkal díszített dobozokat. Fontos számára, hogy valami újat, trendit, egyedit készítsen, ezért minden alkotása különleges. Ma a Handmade by Dóri alkotója, Fekete Dóri válaszolt nekünk.

Mióta foglalkozol kézművességgel?

Már kora ifjúságomtól foglalkoztatott a kézműveskedés. Volt időszak, amikor gipszből öntött képkereteket díszítettem szalvétával, majd apró gyöngyöket fűztem. 2018-ban kezdtem el ténylegesen foglalkozni a szalvétatechnikával és habszivacs rózsából készült díszekkel.

Miket készítesz a legszívesebben?

Leginkább a szalvétatechnika a szívügyem. Fadobozokat leginkább gyerekek részére készítek. Szívesen alkotok ajtódíszeket, habszivacsból készült csokrokat, babakocsi-kitűzőket.

Mi volt az eddigi legkülönlegesebb, legizgalmasabb megrendelésed?

Mindig mindegyik megrendelés más, a megrendelő igénye szerint. Igyekszem különlegeset, személyre szabottat alkotni. Nem tudok két egyforma dolgot létrehozni.

Az összes megrendelést fantáziadúsan készítem, mindig próbálom a maximumot kihozni mindenből.

Vannak visszajáró, elégedett megrendelőim.

Havi kreatív,Dekorácio,Handmade by Dori

Melyek a legkedvesebb vásárlói visszajelzéseid?

Nagy öröm számomra pl. az ovis ballagó gyerekek arcán látni, hogy tetszik nekik a csokor, amit én készítettem.

A kézműves piacokon is, amikor valaki meglátogatja a standomat és látom rajta, hogy tetszik neki, amit lát, vagy mikor a gyerekek szeme felcsillan a kedvenc mesehősükkel díszített doboz láttán. Minden visszajelzésnek nagyon örülök, a kritikát is szívesen fogadom.

Változtatott valamit a helyzeteden a covid és a háborús körülmények okozta társadalmi és gazdasági szituáció?

A covid-19 járvány alatt nem voltak kézműves piacok/vásárok, ezért leginkább csak az internetes, online megrendeléseket készítettem el, illetve mindig van kéznél, készen pár alkotásom, ha hirtelen kellene valami, hogy legyen miből a kedves vásárlónak választani.

Mik a jövőbeni terveid, milyen újításokkal készülsz a közeljövőben?

Szeretném magam fejleszteni, mindig valami újat és trendit alkotni.

Hol érhetünk el, ha mi is egy szép, díszített dobozkát szeretnénk?

Bősi vagyok, így Bősön a Duna menti piacon mindig megtaláltok, illetve más piacokra is szívesen ellátogatok. Munkáim megtekinthetőek a Facebookon a Handmade by Dóri oldalon.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább